Hvordan å vokse te Tree planter

September 27

Te tree planter (Melaleuca alternifolia) er tropiske eviggrønne planter. I United States Department of Agriculture er te treet hardføre i sonene 7 og høyere. For de som bor i soner lavere enn 7, er te tree anlegget dyrket innendørs i vintermånedene. Minst tre år med vekst, kan bladene plukket, tørket og brukt til å lage te. Det finnes ulike varianter av te trærne. Te trærne kan være startet av frø eller kjøpt allerede potted og voksende. Frøet finnes online og noen spesialitet hage butikker.

Instruksjoner

•Soak te treet frø i 24 timer i en bolle med lunkent vann. På slutten av den tiden, fjerne frøene som fløt til toppen.

•Velg en solrik beliggenhet og spre frøene på en flat eller en presenning. Ikke la frøene tørke ut. Holde frøene fuktig av misting dem hele dagen. Inspisere frøene mens misting dem med vann og se om noen er sprukket. En sprekk i frø pelsen betyr at frøene er klar til å plante.

•Fyll 4-tommers potter med coco-earth eller en annen type potting jord som ikke inneholder torv moss slik jord er en firedel tommer under kanten av potten. Fyll så mange potter etter behov. Denne typen jord bevarer fuktigheten samtidig som røttene å puste.

•POKE hull tommers-dypt i jorden med en blyant. Plass frø med øynene frø peker ut til en side. Dekke frø med jord og tamp jorda lett med fingrene.

•Et Potter før det kommer ut i bunnen drenering hullene. Plass pottene i en skyggefull plassering av verftet. Sjekk Potter daglig for fuktighet. Holde jorda fuktig, men ikke våt.

•Transplant te tree anlegget når det er tre til fire blader i større Potter eller i hagen. Hvis plante i hagen velger et skyggefullt sted og endre jorda med kompost. Plass en 2 - til 3-tommers lag mulch rundt te treet plantet for å redusere ugress og hjelpe jord holde på fuktigheten. Vann jord ukentlig til en dybde på 15 til 18 inches dyp. Holde jorda fuktig, men ikke våt våt.

•Shelter potteplanter i huset, når vinteren kommer, hvis du bor i et kaldere sone. Gir fuktighet ved å plassere steiner i skåler fylt med vann. Vokse te tree anlegget i et solfylt vindu.

•Fertilize med en organisk gjødsel gjennom hele vekstsesongen etter anvisningen på etiketten.