Hvordan å vokse Strawberries i midtatlantiske

June 6

Hvordan å vokse Strawberries i midtatlantiske

Ulike typer jordbær vokse i den midtatlantiske, inkludert juni-bærere, dag-nøytrale--som potensielt frukt i fem måneder, og noen gang-bærere, som produserer tidligste og seneste sommeren. Den midtatlantiske inkluderer delstatene New York, New Jersey, Maryland og Delaware. Stater i North Carolina, Virginia og Pennsylvania også anses denne regionen av USA. Den beste tiden å plante jordbær i den midtatlantiske regionen er tidlig på våren når jorden er tørr. God luft drenering og godt drenert jord også blant kravene for vellykket voksende jordbær i midtatlantiske.

Instruksjoner

•Velg et område som har full sol og tilbyr en sandholdig leirjord jord for voksende din midtatlantiske jordbær. Samle et utvalg av jord og ta det til direktenummeret kontoret for å teste at pH-nivået- eller Surhet og basicity – er mellom 6.0 og 6.5. Følg anbefalingene av jord testresultatene om endringer for å kjøpe og legge til jord å forberede den for vokse jordbær.

•Dig et hull i bakken som er stor nok til å holde hele jordbær starter anlegget. Trim røttene slik at de er ca 4 inches lang. Legge til endringer som torv moss jord fjernet fra planting hullet, ifølge din jord test anbefalinger. Returnere dette endret jord til hullet, situating anlegget slik at plasseringen der røttene møtes stammen er selv med overflaten.

•Gjenta trinn 2 plante andre jordbær starter planter. Holde plantene ca 12 inches fra hverandre på rad og sette rader et par feet et stykke unna.

•Give din jordbær planter tomme vann hver uke med en vannkanne Hvis tilstrekkelig nedbør ikke finnes. Bruke mulch jord ligger på toppen av din jordbær planter røtter, som mulch hjelper jord beholde vannet, kvele ut ugress, og beskytter også røttene fra ekstreme utenfor temperaturer.

•Provide din jordbær planter med en halvkilo 10-10-10 gjødsel for hver 25 fot rad, følg produsentens instruksjoner. Kuttet noen blomster skjemaet på planter før 1 juli som dette videre stimulerer plantevekst.

•Apply et insektmiddel på plantene dine jordbær hvis du spot insekt skadedyr som snegler, leafhoppers, sap biller eller bud weevils. Gi plantene en herbicid hvis sykdommer som verticillium vil eller grå mold oppstår.