Hvordan å vokse Strawberries i gjødsel

November 29

Hvordan å vokse Strawberries i gjødsel

Jordbær er en av de mest dyrket fruktene i bolig hager, ifølge University of Illinois forlengelsen. Gjødsel hjelper plantene trives og utvikle mer frukt knopper. Når plante jordbær utenfor, kan du starte prosessen i mars eller April før gradestokken ankommer. Med tålmodighet og oppmerksomhet på detaljer, vil du snart kunne høste søt, frisk frukt som er høy i vitamin C.

Instruksjoner

•Velg et område av hagen din som har full soleksponering minst seks timer i døgnet. Ikke Velg et område der tomat, aubergine, poteter eller paprika har vokst de siste tre årene fordi disse plantene kan bære en sykdom kalt verticillium vil.

Hvis du vil vokse strawberries i en container, velger du en beholder som har avrenningshull nederst og er stor nok til å holde en jordbær frøplante. Også bruke potting blanding i stedet for Haven jord, og beholderen fylles så det er to tredjedeler full.

•Apply 1 pund per 100 kvadrat fot 10-10-10 gjødsel din jordbær planter jord, og blande gjødsel til jord rundt 6 til 8 inches. Følg instruksjonene fra produsenten, som gir jord mye gjødsel vil føre til mye vegetativ vekst og redusere produksjonen av jordbær. Vann jord slik at gjødsel blir rotsonen.

•Dig et hull i din jordbær jord som er stor nok til å imøtekomme dine frøplante og angi anlegget i jorda slik at jorda dekker toppen av røttene. Hold av anlegget av jord. Når plante utenfor, gjør dette sent på ettermiddagen eller på en overskyet dag og kontroller at jorda ikke er våt. Også plante seedlings omtrent 18 inches til 30 inches fra hverandre i rader som er 3 fot 4 fot fra hverandre.

•Fjern blomster fra jordbær planter som bærer i juni, som dette gjør at planterøttene å utvikle og produsere en større avling i neste vekstsesongen. Gi plantene dine jordbær tomme vann hver uke i vekstsesongen.

•Apply et lag av småstein eller svart plast din jordbær planter jord å hindre frukten kommer i kontakt med jorden og beholde fuktighet i jorda. Unngå å bruke organisk mulches, som er godt miljøer for jordbær skadedyr som snegler, snegler og sowbugs.