Hvordan å vokse stjerneanis

July 15

Stjerneanis og stjerneanis, er frukten av et eviggrønt tre. Stjerneanis frukt vokser til å bli ca 1 1/4 inches i diameter, med fem til 10 poeng, gir det en stjerne-formet utseende. Frukten er er plukket umoden og alltid tørkes og aldri spist fersk. Når tørket, bakken stjerneanis til et pulver som brukes som krydder i mange retter. Kina er den største eksportøren av stjerneanis, men det kan dyrkes i noen varmere klima.

Instruksjoner

•Kontroller klima. Stjerneanis, er om grønn, frost anbudet. Det bare gjør det bra i områder der temperaturen ikke faller under 20 grader. Hvis du bor i et kaldere, kan du begynne dine stjerneanis i drivhus.

•Purchase star anis frø. Disse må kjøpes online som disse er spesialitet frø ikke vanligvis finnes i lokale butikker.

•Velg en flekk. Husk på treet vil vokse til 5 m (16 fot) med 3 m (9 fot). Dette anlegget også foretrekker lys (sand) til middels (loamy) jord. Også velge en semi skyggelagt.

•Plant frø. Frøene overføres bedre når startet i Potter og holdt inne, eller i et drivhus, for deres første par vintre. Hvis planting utenfor, la ca 9 til 16 fot mellom hver ætt, så de har masse plass til roten.

•Et ofte. Stjerneanis må godt drenert, men fuktig jord. Hvis du vil starte din stjerneanis i en pott, sørg potten har drenering hull i bunnen for overflødig vann.