Hvordan å vokse Star Jasmine i beholdere

November 9

Selv om ikke en ekte jasmine, har star jasmine (Trachelospermum Jasminoides) duftende blomster som ligner en ekte jasmine, så det er referert til som en jasmine. Også kjent som konfødererte jasmine, anlegget er hardfør utendørs i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 8 til 10, men vil vokse i en beholder i en sone med det lated bekymre. Eldre planter vil vokse opp til 20 fot høye med stjerneformet hvite blomster og mørke, skinnende grønne blader.

Instruksjoner

•Plant star jasmin i midten av en 8-tommers-diameter beholder med avrenningshull, bruker en middels blanding av like deler torv moss, leaf mold og hage jord. Anlegget vil vokse 12 å 24 tommene per år. Transplantasjon av star jasmine til en beholder minst 2 inches i diameter større når anlegget outgrows beholderen gjeldende, som kan hver ett til to år.

•Et anlegget en gang i uken å holde jorda fuktig, men ikke våt. Teste toppen 2 inches jord med fingeren. Hvis jorden er nesten tørr, vann anlegget grundig.

•Feed anlegg med en velbalansert gjødsel formulert for syre-elskende planter en gang i våren etter anlegget begynner å aktivt vokse.

•Hold anlegget innendørs når utendørs temperaturen falle under 40 grader Fahrenheit. Den ideelle temperaturen innendørs er mellom 68 og 72 grader Fahrenheit i løpet av dagen og om 10 grader kjøligere om natten.

•Plasser containere på et sted der den star jasmin får indirekte sol i løpet av dagen. Om vinteren trenger anlegget minst fire timer med sollys fra et østlige og sørlige vindu.

•Prune bort sammenfiltrede og straggly løvverk i mai etter star jasmine har stoppet blomstrende hvis beholderen anlegget er utendørs. Planter som holdes innendørs bør beskjæres i høst eller vinter etter anlegget har sluttet å vokse. Bare fjerne en tredjedel av vintreet. Dette vil bidra til å fremme forgrening og ny vekst.