Hvordan å vokse spanske søt løk

October 29

Den beste slags grønnsaker til å vokse, spesielt i begynnelsen gartneren, er de som tåler omtrent alle typer jord og ikke krever mye omsorg. Dette frigjør gartneren å tilbringe tid på mer høy vedlikehold plantene i grønnsakshage. Søte spansk løk tar ikke opp mye av din tid. En lang-dagers rekke vokser best i nordstatene, det er en stor løk med en mild, søt smak. Høste søte spansk løk når ung for velsmakende vårløk eller når moden, til bruk i din favoritt retter. Plant din løk pærer, eller "angir," sen mars eller April.

Instruksjoner

Finne en plass i full sol å plante løk.

•Legg £ 1 av gjødsel per kvadratfot jord i hagen. Bland det til en dybde på 10 inches.

•Utføre en jord pH test. Løk krever en pH mellom 5.5 og 6.5. Fylket samarbeidsvillig forlengelse tjenesten tilbyr rimelig jord testing og vil tilby forslag på hvilke endringer er best å justere din jord pH.

•Prepare jord mens du venter på jord analysen. Siden de spanske søt løk vokse underjordiske, skal jord bli pulverisert slik at ingen klumper større enn neven din forblir. En skarp spade eller spade er et velegnet verktøy for denne oppgaven.

•Legg de endringer og gjødsel foreslått av testresultatene jord. Hvis testen ikke anbefale en bestemt gjødsel, legge 2 1/2 til 3 lbs. av en balansert gjødsel, som 10-10-10, per 100 kvadrat fot, ifølge N. Carl Hardin, professor i hagebruk med West Virginia University.

•Rake hage sengen til det er glatt og nivå og så gå over det å autorisere jord. Lett rake overflaten igjen for å jevne den ut.

•Plant løk angis slik at tipsene er utsatt. Fast jorden rundt spissen. Plante sett to inches hverandre til å begynne med. Senere, når den spanske søt løk planter er mellom 7 og 8 inches høy, tynn svakere to og bruk som vårløk eller plass i kompost haug.

•Et søte spansk løk når jorda er helt tørt. Spansk løken er spesielt utsatt for råte, så ikke overwater.

•Hold ugresset trukket til alle tider. Spansk søt løk har en grunne rotsystem og kan ikke konkurrere med andre vegetasjon for vann og næringsstoffer.

•Trekk spanske søt løk 10 dager etter topper gule og floppen. Trekke dem fra bakken og plassere dem på jorda tørke, noe som skulle skje, i varmt vær, sent i ettermiddag hvis du høste i morgen.