Hvordan å vokse søt høst Clematis

January 25

Hvordan å vokse søt høst Clematis

Søt høst clematis er en energisk vinranke som vokser raskt. Anlegget kan kuttes til 12 inches tidlig på våren og vil bli 20 fot lang innen utgangen av sommeren i god stand. Clematis blomstrer med søt-scented hvite blomster som dekker vintreet gjennom August og September. Denne clematis blomstrer på inneværende sesong tre og beskjæres ikke til når blomstene er brukt. Full sol og en støttestruktur er nesten alle dette anlegget behov til excel.

Instruksjoner

•Dig i 4 inches av kompost til en dybde på 24 tommer i et 3-fots kvadrat. Dette er å løsne jorden for rask rot vekst og innlemme tilstrekkelig ernæring for clematis anlegget. Velg et solrikt sted. Jevne ut jord med en rake og fjern stein og rusk.

•Kontroller hull akkurat stor nok i nylig slått seng å passe røttene av clematis. Forsiktig spredt røttene i hullet og fyll med fjernet jord. Trykk ned komprimere smusset rundt den lille planterøttene. Vann med 1/2 gallon av vann.

•Opprette en espalier 4 eller 5 inches fra anlegget med mindre du plantet den mot et gjerde eller andre støttestruktur. Som det vokser, kan du hjelpe med anlegget bånd. Det ville senere utvikle tentakler som brytes rundt sin støttestruktur. Deretter kan du fjerne anlegget båndene.

•Spread 3-4 inches av gjødsel rundt foten av anlegget og 3 fot. Dette vil fungere som en mulch og legge viktige næringsstoffer til jord. Holde ugress fra voksende vintreet og vann det ukentlig mens det er blitt etablert. Etter en måned, vann i clematis bare når jord føles tørre 4 inches ned.

•Fertilize den søte høst clematis årlig i tidlig på våren med en 4-1-2 gjødsel. Høy nitrogen vil stimulere vintreet vekst. Etter to år, legger til espalier eventuelt eller trene den til å gå ned den andre siden av støtte. Klippe den tilbake til 12 inches våren å stimulere dannelsen av blomster på hele vintreet, ikke bare tips.