Hvordan å vokse sommerfugler

May 15

Sommerfugler kan få så mye liv og farge til enhver hage. Disse små skapningene elsker å fly rundt grasiøst og stoppe å abbor på fargerike blomster og planter. Sommerfugler vises noen av de mest fascinerende farger og mønstre som fengsle interesse. Voksende din egen sommerfugler for din hage eller hagen er spennende fordi du er involvert i prosessen med å lage en vakker insekt. Se caterpillar morph inn i en helt ny skapning med vinger som ligner en regnbue av farger er en flott opplevelse for alle.

Instruksjoner

Finne et sted for din sommerfugler. Du trenger et sted som er fra husoldning pets som kattene og hundene. Fleste liker å vokse deres sommerfugler i bad eller selv utenfor på deres veranda hvis været tillater.

•Gå til thenaturestore.com å kjøpe butterfly kit (se ressurser). Rull nedover på venstre side av skjermen og klikk på koblingen som sier sommerfugler. En ny side åpnes. Klikk på koblingen som sier live sommerfugl kits. Klikk for å velge hvor mye sommerfugler som du ønsker å vokse. Du kan vokse hvor som helst mellom fem og 32 konger. Kjøp kit.

•Gå jakt etter larvene. Hvis du ikke har penger til å kjøpe et kit, er det andre alternativet gå ut og finne Larvene selv. Dette kan eller kan være ikke mulig avhengig av området du bor i. Hvis du bor i en ørken klima du er bedre å kjøpe et kit på linje, men hvis du bor på et sted som Portland, Oregon eller Atlanta, Georgia der denne mye av grønne planteliv, bør du kunne finne noen larvene. Tilbring en dag jakt for dem og plassere dem i en glasskrukke. Våren er vanligvis den beste tiden for caterpillar jakt.

•Fjern insekt nøye, holder den fortsatt festet til anlegget rørt caterpillar direkte med hendene. Du kan vanligvis finne dem perched på planter eller Gjennomgangssystemet langs bakken eller logger. Når du har din Larvene bør du sette mer enn to-tre i en krukke avhengig av glasset. Hull i toppen av glasset. Fjerne noen pinner og blader fra området hvor du fant insekt. Du må ta mye av dette materialet i glasset. Hvis du har en tom emballasje fisken tank hjemme kan du også sette din insekter sammen inne akvariet. Inkluderer masse pinner i tanken eller jar perched i vinkel i stedet ligger flatt.

•Feed din larvene. Du må fortsette å gi mat til din insekter på daglig basis. Gi insekter spiselige blader, fortrinnsvis det samme blad at du finner dem på. Hvis du oppdager at din insekter ikke liker bestemt blader, Velg en ny fordi det er visse blader de pleier å unngå. Hvis du vil finne informasjon om mat, eller du kan eksperimentere for å se hva insekt liker, kan du kjøpe en larve guide.

•Mist din feil. Fyll din sprayflaske med destillert vann og tåke miljøet lett hver dag.

•Se. Fortsette å mate og tåke din potensielle sommerfugler daglig og se som de begynner å pulpate. De vil finne en stokk med å velge sine og før du vet det vil de være i en kokong. Når nye sommerfuglen kommer fra kokongen vil det ikke kunne fly umiddelbart. Vingene kan fremdeles våt for en kort periode. Når sommerfuglen er ikke lenger våt kan du frigi den til i hagen eller tilbake til stedet hvor du fant det.