Hvordan å vokse snøball busker

August 9

Hvordan å vokse snøball busker

Begrepet "snøball bush" brukes vanligvis til å referere til to forskjellige planter: snøball hortensia og Viburnum opulus roseum, eller europeiske snøball. Begge anleggene produsere store, runde klynger av blomster som ligner snøballer. Viburnum's 'roseum' sorten har hvite blomster, mens "Snowhill" og "Annabelle" er to hortensia kultivarer at både produsere hvite blomster. Selv om planter har fysiske likheter, har de faktisk ulike økende krav.

Instruksjoner

•Velg din plante området. Viburnum er tolerant av mange jord, men foretrekker godt drenert jord. Det krever full sol og vil vokse til en høyde på ca 10 fot. Hortensia liker morgensol og ettermiddag skygge, og det er ikke trives i varme, tørre områder. Den foretrekker sur jord med masse organisk materiale i og vokse til en høyde på 4 eller 5 fot. Ta disse ulike behov i betraktning når du velger som bush for å plante og hvor du skal plante den.

•Amend jord, kompost eller torv moss å oppmuntre drenering hvis jord komprimeres eller leire. Grave et stort hull, ca 2 fot over og minst 1 fot dyp. Plasser bush i hullet og erstatte jord. Hvis du er planting en hortensia, legge Universal gjødsel.

•Et ofte, spesielt hvis du plantet en hortensia. Den hortensia blader vil raskt i tørke forhold. Viburnum er tørke-tolerant og innretter frisk å høyst klima.

•Se både busker for skadedyr og sykdom. Hortensia er utsatt for pulveraktig mugg viburnum er utsatt for bladlus. Bladlus er skjemmende, men vil ikke skade anlegget. Pulveraktig mugg kan behandles med soppmidler tilgjengelig på hagesenter.