Hvordan å vokse Slash furutrær

February 23

Slash treet er en raskt voksende furu som er tolerant av dårlig grunnforhold. Det er vanligvis plantet rask erosjonssikring, som den har en omfattende rotsystem fra en ung alder. Forfall, kan det nå opptil 100 fot i høyden. Slash treet er hovedsakelig funnet i det dype sør, som det er utsatt for ice stormer og lave temperaturer. Med litt kunnskap og i rett omgivelsene, kan du vokse slash furutrær for skygge eller erosjon.

Instruksjoner

•Bruk jord test kit i et område med fullstendig eller delvis sol hvor du ønsker å plante slash Furua. Hvis jorden er lav i nitrogen og fosfor, gjelde slow-release gjødsel som er høy i disse elementene, fungerer det i jorden. Jord trenger ikke av fruktbare, men det bør være godt drenert og syrlig.

•Plant slash pine treet frø eller frøplante. Gjør dette i begynnelsen av oktober og se over frø eller frøplante nøye det første året. Holde jorda fuktig men ikke gjennomvåt, til frøene begynner å spire eller seedlings slå rot. Trekk ut alle ugress nær anlegget, som slash furu ikke gjør godt med trengsel og konkurranse.

Sørg for at området rundt treet, slik at det å puste som det vokser. Legge til en 2 - til 3-tommers lag mulch kan hjelpe holde på fuktigheten og hindrer ugress. Når anlegget tar rot og begynner å vokse, trenger lite omsorg. Det er både tørke og flom tolerant.