Hvordan å vokse Seedless frukt

April 16

Du lurer kanskje på hvordan det er mulig å ha seedless vannmeloner, druer og bananer. Stiklinger av forskyvninger av planten som vokser seedless frukten brukes vanligvis for voksende flere av samme type. Denne metoden er også kjent som kloning, som resultatene opprette en identisk plante. For vannmelon er frukten fortsatt vokst fra et frø, som seedless anlegget må overføre med seeded vannmelon.

Instruksjoner

Hvordan å vokse Seedless frukt fra stiklinger

•Velg en skyte som vokser fra en plante som har ingen frø eller har utviklet uten befruktning eller parthenocarpy. Skjær skyte og plante den om 1-2 inches dypt i jorden i en stor gryte.

•Finn en annen seedless lager og bruke pode metode for å overføre de to kultivarene sammen i samme potten. En måte å bruke pode metode er å klippe direkte gjennom midten av aksjen. Kontroller at lager vascular cambium vev, som er tynne lag av celler i roten, plasseres tett sammen for å spre å lykkes.

•Et regelmessig og holde anlegget i et varmt område med mye sol. Fortsetter å vokse frukt som normalt for frukt med frø.

Hvordan å vokse Seedless vannmelon

•Start av voksende vannmelon frø inni ved romtemperatur. Når vintreet er opptil 8 inches lang, kan du overføre den til din utenfor hagen.

•Dig tre hull ved siden av hverandre. Plante vannmelon du allerede begynte å vokse i det første hullet. Plante to seedless vannmelon planter i andre to hullene. Du må kjøpe disse. De er allment tilgjengelig i lokale hage butikker.

•Overvåk veksten av planter og sikre seedless begynner å overføre frukt med en normal hastighet. Før du vet det kloner av seedless planter vil har vokst deilig seedless vannmeloner.