Hvordan å vokse Seeded vannmelon

February 14

Hvordan å vokse Seeded vannmelon

Vannmelon er en saftig frukt lastet med vitamin C. Meloner er hardføre i US Department of Agriculture soner 3 til 11. Det er mange forskjellige varianter av vannmeloner som har frø. Tidlig varianter ta 70 til 75 dager før meloner er klar til innhøsting, med rød eller gul-fleshed frukt. De kan veie 6 til 10 pounds. Høysesongen varianter ta 80 til 85 dager før den røde-fleshed frukten kan høstes. Disse veier 20 til 26 pounds.

Instruksjoner

•Examine din hage å finne et solrikt sted. Dyrke jorden til aerate og lette jord. En 3 - til 4-tommers laget av kompost fordelt jord, sammen med 2 inches av sand. Fungere dette i jorden. Seeded meloner vokse bedre i sandholdig leirjord jord. Nivå bakken med en rake, fjerne eventuelle steiner, pinner og annet rusk.

•Form hauger i jord. Bruk en hakke for å trekke opp jord til skjemaet hauger av jorden som er 2 til 3 føtter kvadrat og ca en fot høyt. Flate toppen av hauger, men la sidene buet ned. Avhengig av hvor mye plass har du hage, plass hver haugen 2 til 6 fot fra hverandre. Planting vannmelon i haugene hjelper røttene vokser, fordi jorden er løs og oksygen kan nå røttene. Plante i haugene hjelper også renne bort fuktighet, samt Spar fuktighet under tørre forhold.

•Plant vannmelon frø etter temperaturer konsekvent holde 60-70 grader Fahrenheit. Så to eller tre vannmelon frø på toppen og midt i haugen. Space frøene like hverandre. Skyv frøene i jorden en tomme dyp. Dekke frø hullet med jord og tamp jorda lett over frøene.

•Et åsene til en dybde på 6 tommer. Kontrollerer jorda daglig, og vann for å holde jorda fuktig, men ikke våt. Det tar sju til 10 dager for frø til germinate. Når frøene spirer, Fortsett vanning på bakkenivå å holde jorda fuktig. Når vannmelon vinrankene er blomstrende, gi 1 til 2 inches av vann per uke. Kutte ned på vanning når meloner begynner å vokse. Ikke Tillat bakken helt tørt ut.

•Når de nå 4 inches i høyde, tynne ut svake vannmelon planter, etterlot én plante per haugen. Avskåret plantene på bakkenivå så du ikke forstyrrer røttene av anlegget du forlater for å vokse.

•Plasser et 2 - til 3-tommers lag mulch rundt hver plante. Mulch hjelper jord holde på fuktigheten og hindrer ugress vekst. Trekke noen ugress som vokser.

•Pinch av tips av vannmelon vinstokker når de når 6,5 fot i lengde.

•Feed vannmeloner med 6-10-10 gjødsel. Vente en uke etter vannmelon blomsten. Bruk en dose gjødsel tre uker senere. Lese og bruke gjødsel etter anvisningen på etiketten.

•Examine planter for snegler, og fjerne dem sett. Fastsatt lav tallerkener øl. Snegler vil krype inn i øl, men de vil ikke kunne gjennomsøke ut. Når tallerkenen blir halvfull av snegler, dumpe innholdet i søpla, og fyll tallerkenen med forfriskende øl.

•Harvest vannmeloner når de er modne. Bunnen av moden vannmeloner vil ha endret fra grønt til gult, og vinstokker vil har sluttet å vokse. Undersøke stedet der vinrankene er knyttet til vannmelon. Den krøllete tendril bør se visne, brun og tørket ut. Dunk vannmelon, og hvis det høres hult, bør det være moden.

Tips og advarsler

  • Fjern slutten knoppene fra vinrankene ønsker du større frukt.