Hvordan å vokse Satsuma mandariner

May 4

Hvordan å vokse Satsuma mandariner

Satsuma mandarin orange er en mandarin som sitrus frukt som utfører i kjøligere klimasoner fordi det tåler temperaturer så lave som 25 grader Fahrenheit. Satsuma er et mellomstort, seedless, søt, skallet frukt som er lastet med vitamin C. Flere typer sitrus kalles Satsuma mandariner: du kan finne små trær på din barnehage som kalles Owari, Obawase, Okitsu, Kimbrough, store tidlig, Armstrong tidlig og andre.

Instruksjoner

•Purchase en podet Satsuma mandarin treet på en barnehage. Podet frukttrær garantere at den resulterende frukten er hva du vil, og fordi Satsumas er seedless, du kan ikke starte et nytt tre fra frø.

•Prepare et planting sted tidlig på våren så snart du kan arbeide i bakken. Velg et område med jord som drenerer raskt og i full sol. Grave planting hull dobbelt så stort som din unge treets rootball, fjerne jord til en trillebår. Kombiner en del av organiske kompost til hver fire deler av opprinnelige jorda og deretter fylle hullet omtrent halvfull med blandingen.

•Plant treet etter siste våren frost. Sette den inn i forberedt planting hull og fyll til toppen med blandingen din jord og kompost. Pass på ikke å begrave området podet på stammen, som vanligvis er ca 4 inches over bakken etter at du planter treet.

•Et din Satsuma mandarin orange treet ved å kjøre en slange på et middels drypp eller bruke et drypp vanning systemet i ca 30 minutter. Vann det ukentlig hele sommeren, men sørg for at jorda tørker til om lag 2 inches dyp før du vann det igjen.

•Fertilize treet tre til fire ganger hvert år under treets aktive voksende sesong, som går fra våren til høsten. Bruke en spesiell sitrus plante mat og følg pakken instruksjonene for miksing og riktig bruk av produktet. Plante mat med en N-P-K forholdet mellom 20-10-10 er best for sitrus trær.

•Kontroller insekt skadedyr som bladlus, oversiden og skala med insecticidal soap spray. Hvis snegler eller snegler er et problem, kan du bruke jern fosfat granulater i området rundt treet.

Tips og advarsler

  • Høste din Satsuma mandariner når de er lubben og rødaktig-oransje. Hvis du venter for lenge, blir kjøttet tørr og ris-like.