Hvordan å vokse salat i skyggen

December 14

Hvordan å vokse salat i skyggen

Salat er en kjølig vær grønnsaker som vokser i tidlig vår eller høst. Velg fra løsblad eller skarpe varianter som vokser salat i hjemmesiden hage. Fordi salat liker de kjøligere temperaturene, er det vanligvis ikke dyrket i varmen av sommeren. En 2001 studie for økologisk landbruk Research Foundation brukte skyggen klær for å vokse sunn salat sommeren i direkte sol. Bruk av skyggen kluter betyr du kan vokse salat helst i vekstsesongen.

Instruksjoner

•Till jord i hagen til en dybde på 10 til 12 inches. Når du arbeider i jord, innlemme kompost eller organisk materiale i hagen sengen. Plante salat frø eller transplantasjoner etter anvisningen på pakken.

•Sett inn, en del 6-tommers av 1 1/2 tommers PVC rør inn i hagen til en dybde på minst 4 inches. Gjør det samme på motsatt side av salat seng. Sett inn en ende av røret 1" i delen 6 tommer. Bøye 1 tommers rør over salat sengen og sett den andre enden inn i 6-tommers delen på motsatt side. Fortsette PVC "ringer" hver 3 inches å dekke hele salat sengen.

•Grow salat som du vil i vår eller sen høst, til temperaturer nå 70 grader Fahrenheit eller høyere. Når den daglige temperaturen varme opp, installere skygge klut.

•Dekk PVC med 40 prosent skygge klut, og sy kluten på plass med zip bånd eller wire. Tillate endene til å forbli åpen og unngå festing bunnen av sidene. Løse sider kan skygge klut til å heve for ventilasjon.

•Løft sidene av skygge klut om morgenen at varmen ut i varmen av dagen. Lavere sidene på kvelden for å holde i det varme temperaturen. Holde salaten vel vannet. Høste som du ønsker.