Hvordan å vokse salat i et kjøkken

July 27

Salat er en av de enkleste plantene å vokse i en hage. Fordi det er så følsom for varme temperaturer, gi mange gartnere opp på salat om sommeren. Økende salat rett på kjøkkenet hjelper deg å opprettholde riktig økende temperaturer. Kjøkken salat planter kan du forberede friske salater uten å gå ut. Du vil også spare penger, siden en enkelt pakke med salat frø kan vokse nok salat å betale seg mange ganger over.

Instruksjoner

•Velg din salat frø fra en frø-katalog eller en lokal butikk. Vokse forskjellige varianter for å blande sammen i salater eller velge en variasjon som du vet din familie vil spise. Enkelte butikker har en salat blanding i en enkelt pakke, som kan inkludere grønne og røde blad salat. Du kan også utvide romaine eller butterhead salat på kjøkkenet.

•Velg beholderen du vil plante salat i. Hvis du har bredt vinduskarmene, kan en plastikk eller tre vindu holde flere salat planter. Du kan også utvide salat i hengende kurver av et vindu som får mye sol. Individuelle Potter fungerer bra for å skille forskjellige varianter av salat. Salat planter kan også dyrkes i 2-liters flasker med topper avskåret og hull bores inn i bunnen for drenering. Vær sikker på har en skuff under å fange drenering vann fra potter.

•Fyll beholderen mest full med potting jord og bland i kompost eller avfatte gjødsel fylle helt. Hvis du er voksende i et vindu, plant to til fire frø hver sjette inches. Hvis du er voksende i små potter, plant to til fire frø per potten eller 2-ordrett flasken. Så frø i hengende kurver jevnt over jorden. Dekk frøene salat med et tynt lag av siktet jord og trykk ned forsiktig. Vann grundig og Plasser beholderen i nærheten av et vindu.

•Hold frø fuktig til seedlings vises vanligvis i ett til to uker. Ikke la jorda tørke ut mens frø er spirende. Spray jord med vann eller vann forsiktig med en vannkanne eller sprøyta fra vasken. Du kan også dekke beholderen med plastfolie å øke fuktighet og fremskynde spiring.

•Hold jorda fuktig, men ikke våt, mens salat planter vokser. Salat røtter er grunne, så ikke la jorda tørke. La salaten å vokse i flere uker før høsting blader, gi det tid å få etablert. Klipp ytre bladene med kjøkken saks nær bunnen av anlegget. La minst fire blader på anlegget for å holde dem i live.

•Hold salat planter vannet og i en solrik beliggenhet og de vil fortsette å vokse i flere måneder. Gjødsle jorda minst to ganger i året, enten en høy i nitrogen gjødsel eller med en side dressing kompost eller avfatte gjødsel.