Hvordan å vokse Sago palmer fra Pups

March 31

Hvordan å vokse Sago palmer fra Pups

Sago palm (Cycas revolute) kalles begravelse palm eller japansk sago palm, men sago's er ikke i fakta palmer hele. Disse plantene ligne palmer, men faktisk er en del av Cycadaceae familien. Du kan multiplisere sago palmer gjennom skille og planting forskyvninger, babyer eller pups det utvikler rundt overordnede anlegget. Den beste tiden å samle valpene er når sago palmer er sovende på slutten av vinteren eller begynnelsen av våren.

Instruksjoner

•Prøv å løfte pup fra overordnede anlegget. Noen valper vil lett komme for hånd, men andre kan kreve håndverktøy for fjerning.

•Skjære av noen blader på valpene og noen røtter allerede dannet. Skyll valpene i en bøtte med vann, og plasser dem på et sikkert sted for minst en uke. Dette er nødvendig å stivne av - eller cut å ufølsom - valpene.

•Velg en pott eller Potter avhengig bestemt av valpene. Bruke potter som bare 2 inches større enn faktiske valpene, for eksempel en 4-tommers gryte for en 2-tommers valp eller en 6-tommers gryte for en 4-tommers valp.

•Fyll potten med en blanding av halv torv moss og halv perlite. Dempe jord grundig. Plass pup i midten av potten. Skyv pup ned til bunnen halvparten er begravet i jorden.

•Hold pottene i en varm beliggenhet med lyse, men indirekte sollys. Ikke vann valpene igjen til jorden er nesten tørr. Valpene kan rot hvis jord er konstant våt. Tilsett vann til det drenerer fra bunnen av potten, men fjerne alle leftover vann avløp skuffen.

•Continue vanner men bare etter behov til valpene begynte å vise tegn til vekst i form av nye blader. Dette kan ta to eller flere måneder og deretter valpene trenger hyppigere vanning.

•Repot voksende valpene i potter én størrelse eller 2 inches større enn forrige potten når sago palmer blir rot bundet. Fortsett denne prosessen inntil sago palmer er større og sterk nok til å plante utenfor i landskapet, eller holde dem i beholderen innendørs på ubestemt tid.

Tips og advarsler

  • Velg verktøyet for å fjerne pup, avhengig av størrelsen eller tilgjengelige verktøy. De fleste lite pups krever bare en hand murskje, men større pups trenger en beskjæring så eller skarpskytter spade.