Hvordan å vokse Royal japanske Cherry trær & pH

August 18

Hvordan å vokse Royal japanske Cherry trær & pH

Royal japanske kirsebærtre (Prunus serrulata) dekker seg med doble lys rosa blomster på slutten av hver mai i USDA hardførhet soner 5 til 9. Treets løvverk har taggete kanter og endres fra rød til grønn som den modnes. Dette løvtre krever en jord pH som varierer fra en nøytral 7.0 syreholdig eller mindre 7.0. Uten kan ikke røttene absorbere næringsstoffer selv når bakken er rik. Følg instruksjonene for en hjem pH test kit å bestemme jord surhetsgrad før du kjøper en kirsebærtre sapling.

Instruksjoner

•Grow treet i et område med full daglig sol og at avløp innen en time vanning eller gjennomsnittlig nedbør. Innlemme 2 inches av gjødsel eller andre organisk materiale i bakken for å forbedre underjordiske lufting og vann sirkulasjon, om nødvendig.

•Irrigate treet for å holde det konsekvent hydrert på rotnivå. Eventuelt nøye grave nær treets base å sjekke hvor dypt rotsystem går. Tid hvor lenge den tar for vann å komme til lengst slutten av røttene, deretter fortsette å vann royal japanske kirsebær for den tid.

•Prune rett etter blomstring for å fjerne crisscrossed grener, innover mot stammer og kvister gni på en annen. Treet setter knopper for neste års blomster før den går sovende. Hvis du venter for lenge å trimme anlegget, kan du utilsiktet drepe følgende sesongens Kirsebærblomster. Fjerne døde, syke og ødelagte greiner snarest du legge merke til dem hele året. Beskjære andre ved å kutte i 45-graders vinkel, en kvart tommen over knopper.

•Build et lag dekorative mulch rundt kirsebærtre opprette en gressklipper barriere, som treets bark er tynn og lett skadet. Skader lager åpninger for skadedyr og patogener å trenge treet, alt etter Clemson samarbeidende forlengelse.

•Address sykdommer og skadedyr så snart du ser tegn til problemer. Royal japanske cherry er utsatt for en rekke problemer: skala, tannlege og pulveraktig mugg er kun. Spør county forlengelsen kontoret eller en lokal planteskole for hjelp til å identifisere hva angriper treet. Få veiledning på minst giftige metodene kjemper pest. Ikke ta infiserte prøver i en barnehage uten tillatelse først.