Hvordan å vokse Rose of Sharon Hibiscus

March 13

Rose of Sharon (Hibiscus syriacus) er en hibiscus familie plante som kan tilpasses mange klima. Den produserer mange attraktive blomster om sommeren, som er to til tre inches over og rosa med en cherry-rød hals. Blomstene er spiselige og lage vakre kuttet blomsterdekorasjoner. Rose of Sharon er innfødt til Asia og det nasjonale blomsten av Korea. Det kan vokse til en høyde på 10 fot og det kan spre seg fra fire til seks fot. De fleste varianter har liten, lobed, lysegrønne blader. Skjønnhet i hagen er Rose of Sharon primære ressurs. Du kan beskjære den i en hekk, som fremhever sin fantastiske blomster. Bier elsker blomster, så det er en god pollen plante som tiltrekker mange fordelaktige insekter. Det er også et utmerket tillegg til en bird og butterfly garden. Det krever minimal vanning, så hvis du bor i et tørt område, er det et utmerket valg for din blomsterhage.

Instruksjoner

Finne en passende plass i hagen din som får full sol og har noen beskyttelse mot frost og kulde, som ved en bygning.

•Tillat fire til seks fot mellom planter, fordi Rose of Sharon vil vokse ganske store.

•Dig kompost, torv moss og en liten mengde Perlite i hagen din seng å berike jord og gir god drenering. Hvis du plante din Rose of Sharon i en stor gryte, Kombiner en god potting blanding med samme ingredienser.

•Dig en hole(s) litt større enn rootball av unge Rose of Sharon anlegget (e).

•Plasser din ung plante i hullet du har gravd og tapp jorden ned rundt sin base så det sitter trygt.

•Et din nye plante godt og holde den fuktige til ny vekst begynner å vises. Etter at hvis du holde jorda litt tørr, vil anlegget trives.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke bor i tropene og få noen frost om vinteren, plante Rose of Sharon under en klippe nær huset ditt eller andre beskyttede området. Men pass på å finne et sted som får full sol og har godt drenert jord. Eller du kan plante den i en stor gryte, som du bringe innendørs i de kjøligere månedene.
  • Flere varianter av Rose of Sharon er tilgjengelig på barnehager som et sengetøy anlegg. Vanlige varianter inkluderer "Diana," "Lady Stanley," "Ardens," "Lucy," "Minerva" og "Blushing brud." Noen varianter produsere hvite blomster; andre kan være rød, lavendel eller rosa.
  • Rose of Sharon starter godt fra borekaks. Dytte bare en gren i bakken, og hvis du holder det fuktig, vil det produsere en annen plante.
  • Rose of Sharon er også løvskog, så ikke bekymre deg hvis det synker bladene og ser sovende når sommeren er over.
  • Fungal sykdommer kan angripe hvis en Rose of Sharon ikke er i full sol.