Hvordan å vokse Rose of Sharon busker fra frø

May 12

På sensommeren når de fleste blomster er filtrert, kan rose of Sharon lyser opp landskapet. En løvbusk knyttet til hibiskus, rose of Sharon kan gi hagen din en tropisk følelse med sine rosa og lilla blomster med rød-lilla sentre. Det er lett å vokse fra frø og modne planter tåler temperaturer så lite som 20 grader under null. Husk å gi god plass for Rose of Sharon, som kan bli 12 fot høye og 10 fot bred.

Instruksjoner

•Fyll planting skuffen med høy kvalitet kommersielle potting jord. En blanding laget spesielt for planter er å foretrekke.

•Plasser rose of Sharon frø i skuffen og dekke dem med ca 1/2 inch med potting jord. Rose of Sharon frø bør plantes på senvinteren, ca seks uker før de siste frost av sesongen.

•Spray jord lett med en herr. Skyv planting skuffen inn en stor, klar plast pose og forsegle åpningen med en vri slips.

•Sett skuffen på et varmt sted som får indirekte lys. Selv om du ikke har til vann skuffen mens den er i drivhuset atmosfæren i plastposen, bør det kontrolleres jevnlig. Hvis jorden vises tørr, Fjern skuffen spray jord lett, og returnere skuffen på vesken.

•Se for frøplanter å dukke opp og røtter å utvikle. Når de gjør, ta skuffen ut av plastposen. Dette tar omtrent 15 til 20 dager. Flytte skuffen til et solfylt vindu og holde seedlings fuktig.

•Transplant seedlings til små potter når det vises at de begynner å vokse planting skuffen. Etter at faren for frost har passert, plante seedlings utenfor en beliggenhet som får full sol mesteparten av dagen.

Tips og advarsler

  • Hvis du allerede har rose of Sharon busker i hagen din, kan du høste egne frø. Vent til bush har ferdig blomstrer for sesongen, så plukke noen eldre brun pods. Legg pods på et tørt sted for et par dager, og deretter sette dem i en plastboks med tettsittende lokk. Riste beholderen for å løsne frøene fra pods.