Hvordan å vokse rosa Guava

July 19

Rosa guava, som den Beaumont variasjonen, er bare ett av mange guava kultivarer. Bæres av trær som vokser til 33 fot høy, har frukten hud grønn eller gul med rosa kjøttet og masse frø. Den rosa guava treet er eviggrønne, med vakre, lyse kobber-farget bark. Trær guava vokse godt i både tørr og fuktig og trives i de fleste jord typer, men tolererer ikke frost.

Instruksjoner

•Thin frukt å en eller to per avdeling å unngå ødelagte greiner.

•Prune rosa guava treet om våren. Kuttet ut alle døde og svake tre. Fjerne suckers, små kvister eller ny vekst fra bunnen av guava treet. Hvis disse er liten, kan de fjernes manuelt. Ellers bruk beskjæringssakser til klipp dem til deres baser. Hvert annet år, kuttet hele treet til 6 1/2 fot i høyden for at treet enklere å høste.

•Provide rosa guava treet 3 1/2 gallon vann annenhver uke under utviklingen av frukt. Redusere frekvensen til en gang i måneden om vinteren.

•Fertilize rosa guava treet med tomat gjødsel en gang i måneden i sitt første år og hver annen måned i sitt andre. Ikke gjødsle fra midten av November til midten av januar. Bruke 8 oz med gjødsel i det første året. I det andre året, bruke 10 oz. for første programmet og gradvis øke hver påfølgende søknad til treet mottar 24 oz. ved slutten av sesongen.

•Spray rosa guava treets bladverket med kalium sulfate hver uke i syv uker etter frukt angir. Bruk hvor anbefalt, på listen fortynning ofte, på etiketten.