Hvordan å vokse røde brennende busker fra stiklinger

November 3

Rød brennende busker kan overføres eller vokst fra borekaks, i ca seks uker. Hvis gjort innendørs, kan overføringen fullføres flere ganger i løpet av vinteren så nye planter er klar for friluftsliv våren. Overføring er gjort for å skape en stor avling av lignende planter i en barnehage, men det er også mulig å vokse en rød brennende busk fra borekaks hjemme ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

•Locate mykt tre på den brennende busken. Bøy stammer inntil en blir funnet som festes i hånden etter lite bøying. Unngå unge grønne tre som svinger uten å bryte og eldre mørkt tre som ikke bøye hele.

•Skjære myk veden på en kjølig morgen. Sollys og varme kan skade en ny cutting, så unngå varme afternoons når du tar tre. Kuttet rett under en rekke blader, inkludert en annen satt høyere opp på stammen. Pakk kutte i våt tørkepapir og plassere den i en plastpose å holde det skjermet fra elementer før du er på et kjølig og skyggefullt sted.

•Fjern nedre sett med blader fra stammen opprette sår hvor nye røtter vokser. Dypp disse kutt i rooting hormon pulver, dekker dem helt.

•Fyll en 6-tommers planting beholder med potting jord. Bruk en beholder med hull i bunnen for drenering. Sett inn stammen i jord, begrave hormon-dekket kutt helt.

•Et den nye kutte til jord er mettet. La det renne inntil det er ingen mer vann kommer fra bunnen av beholderen. Plass beholderen hele inkludert anlegget i en plastpose å holde på fuktigheten nødvendig for nye røtter å utvikle.

•Look gjennom posen se for heie. Sjekk for heie ukentlig som root tiden for hver skjæring varierer. Fortsette stavekontrollen til liten hvit skyter av røtter pinne ut av drenering hullet i bunnen av beholderen. Røttene skal fullt danne etter ca seks uker.

•Kopiering ung plante til en 1-QT beholder med nye potting jord. Flytte beholderen til en solrik beliggenhet. Hold det vannet og i sollys til neste våren når du kan plante det utendørs.