Hvordan å vokse purre uten en Dibber

May 31

Hvordan å vokse purre uten en Dibber

Purre er i slekten Allium som også inkluderer sjalottløk og løk. Men i motsetning til løk, purre har en mild smak og utgjør ikke en skikkelig pære. Vekstsesongen kreves for store purre er seks måneder, så det er smart å starte dem innendørs i de fleste klima og transplantere dem utenfor når minusgrader har gått. Hvis du ikke har en dibber, som er en tre håndverktøyet med en spisse enden, kan du bruke en blyant for å gjøre perfekt størrelse hull for transplantasjon.

Instruksjoner

•Plant purre innendørs så du har store starter. Fylle en flat med potting jord, og bruk frø sprøyte for å plante liten svart frøene. Sår dem 1/4 til 1/2 tommers fra hverandre, og injisere tre frø pr hull slik at minst én vil spire. Du kan tynn dem senere. Tåke flat til jord er jevnt våt og sette lokk på flat.

•Sett flatt i et varmt rom, minst 65 grader Fahrenheit, og holde jord lett fuktig, men ikke våt. Spiring vil skje innen to uker. Etter spiring, Fjern lokket og plasser flat varme og solfylte. Tynn seedlings når de er store nok til å forstå.

•Transplant seedlings til en forberedt hage seng som har god drenering. Bruke en blyant som en erstatning for en dibber, som vanligvis brukes i Storbritannia som en Universal hull for jord. En blyant gjør perfekt hull for liten purre.

•SOW utenfor i August for en høst høst. Igjen, en blyant, halm eller andre slank, sylindriske verktøy kan brukes i stedet for en dibber gjøre pen hullene som er minst 1/2 tommers dyp på frø.

•Fargeringer jord rundt lille grønnsaker etter du har senket dem inn i hullene. Som plantene vokser, hill jord rundt foten å dekke noen hvit som kan vises. Dette vil fremme veksten av anbudet, hvit t base, som er den mest spiselige delen av purre.