Hvordan å vokse Prydgress innendørs

October 22

Prydgress gjør et attraktivt tillegg til interiøret i hjemmet. Plante gress med andre dekorative planter å opprette en beholder rike med ulike teksturer. Bruke gress som fontenen gress, bronse Starr og fjær reed gress. Vær forsiktig ved bruk av dekorative gresset i hagen. Undersøke gresset før du overfører den innendørs for skadedyr og fungal sykdommer som kan skade din husoldning planter. Vokse ornamental gress innendørs for et slående brennpunkt til hjemmet ditt hagen

Instruksjoner

•Fyll din beholder med potting jord opptil 1 tomme fra toppen av beholderen. Spre frø over toppen av jord og dekke med en tomme av skitt. Vann beholderen grundig. Beholderen må 1/2-inch drenering hull i bunnen, og en tallerken under den fylt med steiner å hjelpe avløp.

•Plasser beholderen nært et vindu slik at det får fullt sollys. Du må rotere beholderen hver par dager å få sol hele anlegget.

•Fertilize din dekorativ gress med en allsidig gjødsel med en NPK mengde 8-8-8. Fortynne gjødsel og hell i beholderen ved foten av gresset.

•Prune gresset med en bypass hagesaks når gresset bladene vokse ut av sine angitt planting sted. Dekorative gress vokser kraftig og må beskjæring hver ukene. Kuttet bladene på ulike høyder for et naturlig utseende.

Tips og advarsler

  • Vann dekorativ gresset når de topp 3 inches av jordsmonnet er tørr. Trykk din hånd i beholderen å føle hvis det er fuktig.
  • Unngå å gi din ornamental gress for mye vann eller du kan oppmuntre en fungal sykdommen som rot råtne.