Hvordan å vokse Potted fikentrær

December 3

Hvis du leter etter en frukt tre som vil trives i en container, vurdere en fikentreet. Fig trær gjør det bra når sine røtter er begrenset til et lite område, og fordi de er utsatt for frysing, de kan være flyttet innendørs i kaldt vær. Fig trær er lett å vokse og opprettholde, men virkelige belønningen kommer hvert år når du høste av søt, saftig fiken.

Instruksjoner

•Purchase en liten fikentreet i en barnehage eller drivhus. Fig trær vokser fort, så det er ikke nødvendig å kjøpe en dyr, større treet.

•Velg en beholder litt større enn fikentreets rot ballen. Alle typer beholder vil fungere så lenge den har god drenering hull i bunnen. Husk på at mørkfarget Potter vil absorbere varmen, som kan være et problem med en utendørs treet. Mindre Potter vil tørke ut fort og krever mer vann.

•Sett to inches av grus eller småstein i bunnen av beholderen. Fikentrær liker sine røtter å sitte i vann, og grus eller småstein vil øke drenering.

•Fyll beholderen ca 1/3 full med en potting jord blanding og sette treet på jord. Skal fiken trær plantet dypt, så justere nivået på potting jord, husk at toppen av rot ballen er minst to inches under toppen av jord. Ferdig å fylle beholderen med potting jord blanding, forlate to til fire inches mellom toppen av jord og kanten av beholderen å tillate vanning.

•Hold jorda fuktig, spesielt i de første månedene mens treet er å få etablert. Fikentrær trenger ikke å bli befruktet, men en to-tommers lag organisk mulch på jord vil berike jord og hjelpe bevare fuktighet. Flis, kompost, halm, barnåler eller sawdust fungerer.

•Prune fikentreet lett under våren og sommeren måneder, om nødvendig, å bevare ønsket form og størrelse av treet. Beskjære grenene som blir for lang, i tillegg til noen som er krysset, voksende ned eller innover i stedet for opp og ut. Repot treet minst annethvert år til en pott om to til tre inches større i diameter enn gjeldende potten.

•Gi fig tree inne om vinteren og holde den i kule rom med indirekte lys. For at treet inn dormancy, kutte ned på vanning og la den øverste tommen av jorda tørke mellom Pottejorden.

Tips og advarsler

  • Selv om fikentrær kan bli dyrket innendørs, de vil være mye sunnere og vil bære mer frukt hvis de bruker våren og sommeren utendørs.