Hvordan å vokse Pothos i en vann Vase

April 15

Pothos, kalles djevelens ivy, gull pothos eller sølv pothos, er en vanlig houseplant med hjerte-formede blader som er grønn og spraglete med gult eller hvitt. Det er en sterk klatrer og er ofte opplært til å vokse på støtter. Pothos kan dyrkes i hengende kurver eller Potter og er ganske lett å vedlikeholde. Borekaks fra pothos kan plantes i en vann vase å danne en ny plante som vil være identiske i utseende til overordnede anlegget. Den beste tiden å utbre pothos fra borekaks er på våren og forsommeren.

Instruksjoner

•Velg en vann vase bruke for dyrking av pothos. Enhver stil vasen er egnet. Vaser som er solid keramisk er passende beholdere for pothos borekaks som er klart glass vaser. Farget glass vaser er spesielt attraktive når den plasseres på en vinduskarm slik at lyset kan filtrere gjennom dem. Liten vaser et drikkeglass eller liten krukke er ideelle.

•Skjære en 3-tommers til 6-tommers stykke stamme fra overordnede pothos anlegget bruker en skarp, ren kniv. Gjøre kutt 1/4 tommers nedenfor en av nodene på stammen. Plass klippe på en ren og tørr overflate.

•Fjern bladene fra den nedre halvdelen av skjæring (slutten nærmeste kuttet) så du har en lengde på nakne stammer på basen. La minst to eller tre blader festet til stengelen.

•Fyll vann vasen tre fjerdedeler fulle av vann i romtemperatur. Bruk saks til å klippe et stykke netting slik at det er litt større enn åpningen av vann vase. Plass netting over åpningen.

•Sett den nedre enden av skjære gjennom netting til stammen er suspendert i vannet. Plass vann vase i et solrikt sted, for eksempel en vinduskarm eller på et bord i nærheten av et vindu. Røtter begynner på pothos kutte innen 10 dager.

•Hard opp vannet i vasen behov slik at den nedre delen av skjæring er alltid under vannflaten. Holde vannet rent og friskt.

Tips og advarsler

  • Du kan transplantasjon kutte i jord når det har etablert en rot system, som vil ta tre til fire uker, eller vokse i vann vase på ubestemt tid.