Hvordan å vokse Poinsettas

October 29

Hvordan å vokse Poinsettas

Poinsettias er utvilsomt en av de mest populære innendørs vinter plantene og er sterkt forbundet med julen på grunn av ferie-rød farge. Faktisk gjenkjennes julestjerne dag 12 desember hvert år. Disse plantene er Hentet fra varme klima i Mexico og mellom-Amerika, så naturligvis de må holdes innendørs hvor de er varm og trygg mot frost.

Instruksjoner

•Samler opp frø fra frøkapslene tidligere bloomed julestjerne planter. Dette kan være den enkleste måten å finne frø siden de kan være vanskelig å finne for kjøp separat.

•Dry ut de tørkede frøkapslene ved å plassere på et kjølig tørt sted i en papirpose eller mesh pustende bag. Det er ikke uvanlig for frøene til å briste rett ut av frø pods når du er klar, så pass på at hvis du lagrer dem i en mesh bag hullene i mesh er svært liten.

•Fyll dine små voksende beholdere med potting jord. Kontroller at din beholdere har avløp hull i bunnen slik at de kan riktig tapper og ikke bli vannfylte.

•Plant hvert frø i sine egne små startbilde container, om en halv tomme under overflaten av jorden. Klapp jord ned over toppen av det og vann slik at jorda er fuktet.

•Sett seedlings i et område av klimagasser eller hjem som blir delvis sollys. Vann ofte slik at jorda forblir fuktig, men ikke gjennomvåt. Innen to til tre uker bør du begynne å se noen grønn vekst.

•Se for knopper omtrent to til fire måneder etter en full stilk har vokst. Når de blomst, vil blomster holde åpent for en stund, i noen tilfeller for en måned eller mer.