Hvordan å vokse Physalis innendørs

December 14

Physalis er slekten navn for en stor gruppe av fruktdannelsen skal skje ofte referert til som bakken kirsebær. Arter som Physalis ixocarpa eller tomatillo, er mye dyrket i hagen for deres spiselig frukt, som brukes til å lage salsa verde og andre latinamerikanske retter. Selv om det er best å dyrke physalis planter utendørs i en solrik, sand seng, er det også mulig å vokse dem innendørs hvis de er utstyrt med svært lyse lys og konstant varme. Imidlertid vil innendørs dyrket physalis planter bære frukter betydelig mindre enn sine utendørs kolleger.

Instruksjoner

•Fyll en 12-tommers planter til innen 1/2-inch øverst med nøytral, sterilisert potting jord. Fast jord godt å lage en jevn overflate.

•Scatter eller physalis frø over overflaten på jorden. Dekk frøene med en 1/8-inch-thick lag med potting jord så de er bare knapt dekket.

•Apply vann rikelig til potting jord med en sprayflaske. Holde sprøyting jord før det føles fuktig til en dybde på 1/2-inch. Beholde fuktighet på dette nivået mens physalis frø germinate.

•Strekk en del av plast brytes over toppen av planter. Angi planter en oppvarming matte satt til 70 Fahrenheit. Plasser et lysrør 15 inches over planter. Hold lampen på i 10 timer om dagen.

•Se for spiring i fire til seks dager. Fjern plast brytes når frøene spire. Tynn ut alle unntatt to av physalis seedlings. Fjern de svakeste og holde den mest krevende.

•Gå planter for en lys, solfylt rom der physalis plantene får åtte timer med sollys hver dag. Vanne plantene ukentlig med 1/4-cup vann. La overflaten tørke ut mellom Pottejorden.

Sørg for at innendørs temperaturer over 70 grader på dagtid eller bunnen varme gjelder physalis planter med oppvarming matten. Slå av oppvarming mat om natten for å tillate anlegget tid til å hvile.