Hvordan å vokse Pecan trær i Texas

August 8

Pecan er Texas state treet, og er innfødt til mer enn 150 av sine fylker. Hele USA egner seg godt i temperatur og fuktighet for pecan produksjon. Hvis du bor i Texas, vokse pecan trær for landskapsarbeid og mutter med noen enkle tips for planting og omsorg.

Instruksjoner

•Plant pecan trær i desember til mars gi treet en sjanse å opprette før den varme Texas sommeren kommer. Velg et nettsted som får full sol og god drenering. Pecan trær vokser naturlig nær elveleiene og verdsette denne typen miljø. Velg et område som er minst 30 fot fra andre treet eller struktur å gi treet plass nødvendig vekst.

•Amend jord med en kombinasjon av halv rask-drenering jord og halv kompost. Pecan trær må løse, svært fruktbare jord, slik som de finner langs elveleiene. Endre jord til en dybde på minst 3 fot å gi pecan treet drenering den trenger.

•Et treet i sin potten til klar det for transplantasjon. Grave et hull som er like stor som treets rot ballen, og plasser treet i hullet. Krysset av rot til bagasjerommet bør være på jord nivå når treet er plantet, som pekannøtter foretrekker grunne planting. Pack jord rundt røttene å fjerne eventuelle luftlommer.

•Et treet umiddelbart med 5 gallon. Opprettholde ukentlige Pottejorden å holde treet fuktig og overvåke jord for å sikre at det aldri er tørt.

•Feed pecan trær med nitrogen-rik gjødsel som 21-0-0 eller 33-0-0 en gang i måneden. Holde feedings hyppige, men små å oppmuntre rask vekst, og følg fabrikanten retningene i forhold til antall og anvendelse.

Tips og advarsler

  • Pecan trær vokser best i Sør, og er hardføre til USDA soner 6 til 9.