Hvordan å vokse Pecan trær i Mississippi

October 18

Pecans er smakfulle nøtter som vokser på trær i varme, fuktige områder. Trærne trives i det sørlige USA, og er vanlige tegn på fall i den regionen av landet. Som en hjertelig, humid stat, Mississippi tilbyr førsteklasses pecan økende forhold, så hvis du ønsker å vokse pekannøtter i staten, velge et planting område og komme i gang.

Instruksjoner

•Velg riktig timing og området. Plante pekannøtter fra desember til mars, i områder som får full drenering og seks til åtte timer med sol hver dag. Sørg for at nettstedet har minst 30 fot plass, og vurdere å plante flere pecan trær for kors pollinering og en større pecan avling i høst.

•Mix en kombinasjon av rask-drenering jord og kompost i toppen 3 fot av webområdet planting. Pekannøtter i elveleiene, og må løse, rask-drenering stiftelser under seg. Treet vil lide i gjørme eller stående vann.

•Dig et hull som er akkurat stor nok til treets rot ballen, vann treet i sin gryte og overføre den raskt til hullet. Hvis du holder treet av jorda for lenge på en varm dag, kan varm luft skade røttene. Pack din endret jord i rundt pecan treets røtter og klappe den ned.

•Give treet 5 gallon vann etter planting. Opprettholde ukentlige Pottejorden 3 til 4 gallons av vann, men bruke disse Pottejorden bare for å supplere de naturlige nedbøren i Mississippi. Aldri tillate jord å bli gjørmete med over-vanning.

•Bruk 21-0-0 eller 33-0-0 gjødsel å mate pecan trær en gang i måneden. Nitrogen-rik gjødsel vil hjelpe treet i voksende og pecan peiling.

Tips og advarsler

  • Pekannøtter trives i USDA klimasoner 6 til 9 og vokser fra Texas nord til Illinois. De trenger en lang voksende sesongen med varme temperaturer både på dagtid og om natten.
  • Hicans, en mellomting mellom pekannøtter og hickory trær, er hard å kulden, og er et godt valg i kaldere voksende regioner.