Hvordan å vokse Passiflora Caerule

October 2

Passiflora Caerulea, eller som det er mer vanlig kalt, blå pasjonsblomst, er en deciduous voksende blomstrende vinranke. Som en innfødt plante til Argentina og sørlige Brasil er passiflora caerulea en tropisk vær-kjærlig, twining vinranke som er relativt hardføre. Men krever økende passiflora caerulea kulturelle behov å sikre beste vekst. Selv om det er hardfør bare i USDA soner 8 til 11, er passiflora caerulea kjent for å overleve vanskelig fryser, ofte re spirende fra sin dype rotsystem. Du skal plante en passiflora caerulea i en container så du kan ta det innendørs over vinteren.

Instruksjoner

•Purchase en passende størrelse planting beholder for passiflora caerulea. Beholderen bør ideelt sett være stor nok til å tillate maksimal rot vekst, men ikke så stor at du kan transportere beholderen innendørs vinteren.

•Mix sammen en god kvalitet potting blanding med om lag en tredel mengden av knuste murstein. Knuste murstein beholder varme under kaldere måneder, som hjelper som vokser en passiflora caerulea.

•Legg den voksende beholderen for passiflora caerulea på et sted hvor det er full sol. God beliggenhet er langs en sørvendt vegg som langs den ene siden av huset.

•Fyll beholderen ca 5/8 full med god kvalitet planting blanding. Mette planting blanding med vann, la den renne bort full før du fortsetter.

•Sett en espalier eller wire bøyle i voksende beholderen. Kontroller at det er plassert mot baksiden av beholderen der det gir et støtteapparat for passiflora caerulea å vokse på.

•Vri beholderen passiflora caerulea nå vokser i opp ned. Bruke en sparkel eller en liten blokk av tre og trykk langs kanten av beholderen før du kan føle det løsne fra røttene. Skyv beholderen uten rotsystem.

•Still passiflora caerulea på jord i beholderen. Scoop jord i beholderen rundt hele anlegget til beholderen er fylt med jord.

•Mix sammen 1 til 2 ss. 5-10-10 transplantasjon løsning pluss root stimulator plante mat til 1 gallon av vann. Vann passiflora caerulea med ca en gallon av vann. Gi passiflora caerulea dypt bi-ukentlige Pottejorden sommeren voksende sesongen. Vann når jord føles tørr når rørt i en dybde på ca 2 til 3 inches. Gi nok vann for å fukte jorda 8-10 inches dyp.

Tips og advarsler

  • Tidlig på våren før det knopper ut skjær tilbake stilkene av passiflora caerulea til nesten sin base, som foreslått av Floridata.com. Dette vil oppmuntre dannelsen av nye knopper og beskytte anlegget kompakt og godt formet.
  • For beste vekst plan på over overvintring passiflora caerulea innendørs. Plass anlegget på et kjølig sted, for eksempel et drivhus eller atrium.
  • Gjødsle passiflora caerulea med en detaljert gjødsel hver 6 til 8 uker om sommeren. Bruk en 12-12-12 eller lignende type gjødsel. Følg instruksjonene angitt av produsenten å spre rate.