Hvordan å vokse påskeliljer fra frø

March 4

Hvordan å vokse påskeliljer fra frø

Påskeliljer er vakre blomster som representerer vanligvis at våren er her. Normalt påskeliljer er vokst fra en pære, men mange har vokst deres påskeliljer fra frø. Det krever tålmodighet og litt arbeid å vokse disse blomstene fra frø, som du ikke vil se blomster i 3 til 4 år. Dedikere en spesiell del av hagen din for seedlings kan være nøkkelen til deres overlevelse, siden da først kommer opp de ser ut som et ugress. Du kan også samle ditt eget frø fra din eldre påskeliljer istedet for kjøper dem hvis du er en ivrig gartner.

Instruksjoner

•Plasser frøene i potter med kunstig jord. Dekk frøene med jord og vann dem. med varmt vann. Holde dem fuktige før du begynner å se dem spire. De vil se ut nye gresset kommer opp.

•Transplant seedlings til et angitt område i blomsterhagen. Før planting grave ned et par føtter og innlegge landskap stoff å holde ugresset av delen. Velg et sted som har sol mesteparten av dagen eller de fleste av formiddagen. Plante dem bare så dypt som de var i potten. Kontroller at dette området ikke vil vokse ugress, ikke vil du kunne fortelle ugress fra planter og ugress vil kvele av delikate nye påskeliljer.

•Hold jorda fuktig i minst 3 uker etter transplantasjonen og vann regelmessig etter at. Ikke la dem tørke på veldig lenge. Bruk en mild kompost for gjødsel, som en te kompost.

•Continue å gjødsle og vann godt hvert år deretter etter de siste frost. Du burde se fin størrelse blomster av den tilbake år.