Hvordan å vokse palmer i Canada

July 2

Hvordan å vokse palmer i Canada

Canada har vist seg for å være en akseptabel voksende sted for vindmølle og Palmetto palmer. Disse typer trær er kaldt hardføre og vokser best i lavere temperaturer. Vindmølle palmen er vokst så langt nord som British Columbia i Canada. De trives i kjølig, fuktig vær. De fleste palmer kan ikke er ikke hardføre og tåle minusgrader, så sørg for å velge riktig palmen å vokse i Canada.

Instruksjoner

•Velg en tid av året når jorden temperaturen er minst 65 grader F. voksende palm tree i sommermånedene Canada gir det beste resultatet.

•Dig et hull i jorda dobbelt så stort som palm tree roten ballen. Hullet må bare så dypt som den opprinnelige treet var plantet. Planting treet dypere kan frata røttene av riktig vann og næringsstoffer. Plasser gravde fersk jord tilbake i hullet.

•Build opp en jord barriere rundt treet som faen for å holde i vann. Legge en 3-tommers lag organisk mulch rundt treet. Du kan lage en mulch selv eller kjøpe en veske på et hjem og hage butikken.

•Daily vann din nyplantede palmetre for de første to ukene. Avta til annenhver dag de neste 3 månedene. En bubbler eller sakte-lekkasje slange er ideelt for distribusjon regelmessige mengder vann å din palmetre. Ikke la jorda tørke ut.

•Legg i jorden en god palm tree gjødsel. Palmer er mottakelige for visse næringsstoffer mangler selv i Canada. Kontroller at palm tree gjødsel er laget for palmer og har varierende forhold av mangan, kalium, magnesium, jernoksid.

Tips og advarsler

  • For å opprettholde sunt palmer, er det viktig å bidra mycorrhizal sopp og en spesialisert palm tree gjødsel til jord.
  • Når transport din palmen fra barnehager å din gårdsplass, være forsiktig så du ikke skader barken forlater palmen åpen insekter og sopp.