Hvordan å vokse orkideer Under lysrør

November 13

Hvordan å vokse orkideer Under lysrør

Orkideer er tropiske planter som vokser i mer enn 30.000 ulike arter i naturen med noen spesifikke varianter topper listen over favoritter for hjem og drivhus. Disse plantene vokse bredt stroppen blader og lange blomsten stilkene, med opptil 10 blomster på en enkelt stilk. Ulike varianter av orkideer blomstrer på ulike tider av året, men alle krever porøs, luftige stiftelser, raskt drenering og belysning ordninger. Vokse din orkideer i vinduskarmer eller inne i huset med kunstig lys.

Instruksjoner

•Grow orkideer i løse ikke-jord-grunnlag som tillater rask drenering og full luftsirkulasjon. Orkideer vil dø i tett, tykk eller våt stiftelser. Orchid potting blanding, torv moss, bregne saken, sphagnum Torvmose eller flis er gode valg, som det ikke-jord potting blanding.

•Plant orkideer i 3 - til 6-tommers potter med avrenningshull. Kontroller at pottene er tungt nok til å balansere orkideer, som lys Potter vil tips og skade anlegget. Aldri vokse en orkidé i en pott som ikke har et drenering hull, som orkideer dør i stående vann.

•Hold orkideer innendørs, i lyse indirekte sollys eller kunstig lys. Fluorescerende, halogen eller natrium lys kan tilfredsstille en orkidé krav til belysningen. Plasser orkideer på et bord eller counter 4 til 6 fot under lysene. Holde lysene på seks til åtte timer hver dag. Deaktivere lysene om natten å etterligne naturlig belysning.

•Give orkideer 1 tommers vann hver sju til 10 dager, og bare når deres voksende foundation begynner å tørke. Orkideer foretrekker tørr grunnlaget til våte seg og vil rot i stående vann eller våt stiftelser.

•Fertilize orkideer med orchid-spesifikke, vannløselige gjødsel en gang i måneden. Bland gjødsel med vann, per instruksjonene på pakken, og bruke den i en av orkideer ukentlige Pottejorden. Aldri blande gjødsel sterkere enn retningene råd, som det vil brenne disse følsomme planter.

Tips og advarsler

  • Gjødsle orkideer ukentlig i perioder med ny vekst og blomstrende.