Hvordan å vokse orkideer planter utendørs

July 7

Orkideer er en av den mest geniale av blomstrende planter og en favoritt for mange som vokse blomster innendørs. Orkideer kan også dyrkes utendørs i områder som ikke opplever utvidet temperaturer under 40 grader F. I områder der de lave temperaturene falle under dette nivået, kan de plantet i Potter og brakt inne under kalde magi. Du trenger bare å ta noen skritt for å velge riktig type orkidé, og deretter ta vare på det riktig.

Instruksjoner

•Velg en type orkidé som er egnet til dyrkes i ditt område. Følgende orkideer generelt gjøre godt utendørs i følgende og klima: Cattleya Alliansen hybrider (foretrekker halv sol, og er Temperatur-tolerant), Cymbidiums (i områder med kule sommernetter, full sol, ikke i Gulf-statene), Dendrobiums (foretrekker halv sol, og er Temperatur-tolerant), Encyclia arter og hybrider (foretrekker halv sol, og er svært Temperatur-tolerant), Epidendrums (trenger nesten full sol, og er Temperatur tolerant) , Oncidiums (for høyereliggende og lys nyanse halv solen), Paphiopedilums (for skyggefulle hager), Phaius (foretrekker skyggen halvparten solen og rikelig med fuktighet) og Spathoglottis (foretrekker skyggen halvparten solen).

•Velg et område for din orkideer som mottar delvis sol. Orkideer håndterer ikke lengre full, varmt sollys også. For hager, kan du plante en orkidé og overvåke petals av blomster. Hvis de vil, bør du finne et sted med litt mindre lys. Orkideer er selvfølgelig lett flyttes til best lys hvis du vokser dem i potter.

•Transplant din utendørs orkideer fra planter enn frø å ha den beste suksessen. Plante orkideer i rike, fruktbare og godt drenert jord.

•Et din orkideer slik at jorda er fuktig, men ikke mettet. Orkideer trenger sirkulasjon rundt røttene og vil dø hvis den i stående vann.

•Fertilize din orkidé planter med lav dose blomst gjødsel hver to til tre uker.

•Dekk orkideer i hager med plastfolie eller beholdere natten når lave temperaturer er ventet, eller bringe Potter innendørs.