Hvordan å vokse organisk Ramsløk

October 2

Hvordan å vokse organisk Ramsløk

Den staude urt som heter vill hvitløk er også kjent som crow hvitløk. Det er innfødt til deler av Asia, Afrika og deler av Europa. Det har blitt litt av en plage siden den ble introdusert til Nord-Amerika og vokser ukontrollert i store deler av landet. Pærene er mindre enn konvensjonelle hvitløk og tildele en lignende smak som er likevel unik. I motsetning til vanlig hvitløk er hver del av vill hvitløk spiselig, rå eller tilberedt. Det også utstråler en sterk garlicky lukt. De har en tendens til å vokse i store klumper og er kjent for å fylle hele felt, selv om de kan sameksistere med andre planter og forringer ikke skjermkvaliteten andre arten overlevelse i nærheten. Her er en guide som forklarer hvordan å vokse Ramsløk gjennom økologiske metoder.

Instruksjoner

•BEGIN av fikse jord du skal plante hvitløk i. Hvitløk er primært en tempererte sonen urt som gjør det bra i jord som drenerer raskt. Finne et sted hevet jordens utendørs. Hvis du bor i en tempererte sone, så kontroller at stedet får fullt sollys. Hvis du bor i en semi-tropiske sonen, sikre stedet blir skyggen og sollys bare noen timer av hver dag.

•Dig ned tre eller fire inches å gjøre en bred grøft, må du dele opp og slå jorden også. Dryss hullet rikelig med Soyabønne måltid. Ramsløk trenger mye næringsstoffer, spesielt nitrogen. Ideelt du ville være i stand til å gjøre dette to ganger i uken for opp til ett år før planting, men vente så lenge er ikke absolutt nødvendig gitt hardførhet vill hvitløk. Start plante en gang i tidlig høst.

•Få vill hvitløk pærer. Du kan få frø i stedet, men det ville være flere år før de skulle utvikle nok til å være verdt høsting. Bryte hver pære i sin komponent cloves. Plass dem roten enden i grøften, tre eller fire inches fra hverandre. Dekker pærene med jord, fordelt på et tynt lag av organiske kompost dette å gi dem ernæring som de spire, og deretter fordelt på et tykt lag mulch kompost. Mulch hindrer ugress og gress vokser blant hvitløk mens den fortsatt prøver å etablere sin rotsystem.

•Et mulch med tilsvarende en full tommers regn hver uke. Dette ville likestille til omtrent en halvtime med et sprinkleranlegg aktivert. Pærene kan bli skadet hvis de får for mye vann på en gang, så bryte dette opp i mindre perioder vanning hele uken. Du bør begynne å se spirer tidlig i februar.

Lysrøret dis bladene med fiskeolje ukentlig begynner i mars helt opp til juni å holde dem befruktet. De bør være store nok til å høste av August eller vil fortsette å spre seg naturlig år etter år så lenge de har nok lys og regn.

Tips og advarsler

  • Fra et helseperspektiv har vill hvitløk de fleste av fordelene med dyrket hvitløk, A. sativum. Det er derfor en svært nyttig tillegg til diett, fremme den generelle helsen til kroppen når de brukes regelmessig. Det er spesielt effektive i å redusere høyt blodtrykk og blod Kolesterol nivåer. Saften av anlegget har blitt brukt som generell husholdning desinfeksjonsmiddel.