Hvordan å vokse organisk jordbær

November 24

Jordbær er en svært populær og allsidig frukt. De kan bli spist av vintreet eller gjort i strawberry shortcake, jordbærsyltetøy, jordbær kake eller en rekke andre søte godbiter. Jordbær er også en ganske hardfør plante som vokser i mange forskjellige områder. Når det gjelder voksende edibles i hjemmet ditt hagen, er det best å unngå harde kunstgjødsel.

Instruksjoner

•Purchase jordbær planter fra en barnehage eller hjemme forbedring butikken som ikke inneholder kjemiske plantevernmidler. Se etter planter uten eksisterende blomster eller frukt og som har sunn, mørk grønn og flekkfrie løvverk. Unngå planter med synlig skade, sykdom og skadedyr.

•Plant din jordbær om våren etter siste faren for frost har gått. Velg og fjern gresset fra et flatt område som drenerer godt og mottar full sol hele dagen eller nesten hele dagen. Tilstand jord i området bruke organiske kompost i løpet av ukene før planting din jordbær slik at jorda er svært lav i natrium og pH-nivået er mellom 5.0 og 7.0, men så nær 6.0 som mulig.

•Arbeid meitemark støpegods i jorden av planting området. Dette er en naturlig gjødsel som gjør jord rik og næringsrik for din jordbær. Anser du presenterer meitemark til planting område; de er svært gunstig, og vil produsere disse støpte.

•Dig et hull for hver jordbær frøplante bruker en hage spade, men holde jorda du fjerne. Gjør hvert hull ca 14 inches dyp. Legge til en liten øse meitemark støpegods i hvert hull.

•Plasser jordbær seedlings i hullene. Dekker røttene av hver plante med bevarte jord og klappe den ned forsiktig rundt frøplante. Tåke jorden rundt planter med flytende tang gjødsel fra en sprayflaske, men ikke spray bladverket.

•Et rundt planter så topsoil er fuktig, men ikke får vann på planter selv. Fortsette vanning din jordbær om morgenen i vekstsesongen så snart jorda føles tørr. Dis jorden rundt planter med flytende tang gjødsel annenhver uke i vekstsesongen.

•Spread naturlige halm over området høsten når plantene gå sovende å beskytte dem mot frost. Når været begynner å varme, trekke høyet i flere områder, men ikke fjerne den helt. Fjerne halmen før ny vekst begynner å vise våren.