Hvordan å vokse organisk grønnsaker på balkong

December 27

Hvordan å vokse organisk grønnsaker på balkong

Selv om du bare har en balkong og ingen bakgården hjemme, som ikke hindrer deg i å dyrke grønnsaker organisk måte. Organisk vokser refererer vanligvis til bruk av naturlige produkter som gjødsel, heller enn kjemiske produkter som flytende gjødsel. Ved å dyrke grønnsaker i en pott på balkongen har du nærhet kontroll over hva går i jorden og på planter. Bland din egen potting jord eller kjøpe en pakke som er godkjent for å bo strengt økologisk.

Instruksjoner

Kjøp en rekke potter i forskjellige størrelser. For å gå virkelig organisk, kjøpe tre og stein, leire potter i stedet for plast. Størrelsen avhenger av grønnsaker du planlegger å vokse og plass på balkongen. Gulrøtter og reddiker vil vokse i quart Potter, mens kål, kale og tomater vokser best i 5 gallon Potter, ifølge Virginia Kooperativ utvidelsen.

•Lag en lett organisk potting blanding. National Center for riktig teknologi bærekraftig landbruk Project antyder blande like mye naturlig kompost, hage jordsmonnet og skarpe sand. Fyll balkong potter med denne potting jord.

•Bruk naturlig kompost, som helt råtnet blader eller hage-avfall eller godt alderen med hest gjødsel. Legge til flere kompost Potter som inneholder grønnsaker som squash og aubergine, som trives på nitrogen-rik jord.

•Bruk Organisk gjødsel i stedet for kjemisk-baserte versjoner. For eksempel foreslår landbruket spesialist Jon Traunfeld ved University of Maryland samarbeidende forlengelse med fisk, sjø tare eller composted teposer blandet med vann. Alternativt legge til litt blod måltid, kylling gjødsel pellets eller orm støpegods rundt jorden på din beholdere.

•Et beholder grønnsaker daglig. Vannet fordamper raskere fra Potter enn fra bakken.

•Plasser beholdere i områder av din balkong som får mest sollys. Dette pleier å være fra takskjegget og overheng. Sette leafy greener, som brokkoli og kål, i de mer skyggefulle delene som de bedre kunne tolerere disse forholdene.

Tips og advarsler

  • Så frø når foreslått på frøet pakken. De fleste grønnsaker vokser best over våren og sommeren.
  • Kontroller vegetabilske etterlater regelmessig og plukke av noen insekter i stedet for kjemiske plantevernmidler.
  • Unngå å bruke potting jord fra fjorårets planter som dette kan inneholde virus.