Hvordan å vokse organisk grønnsaker innendørs med vokse lysene

June 7

Utendørs vegetabilske hager produsere lys, frodige vekst og verdifulle avlinger, men ta plass, tid og riktig årstidene. Gartnere som vil beholde sine vegetabilske tomter håndterlig og praktisk vokse planter i Potter og beholdere, i eller på en gårdsplass. Innendørs voksende krever riktig Potter, jord og vann, men det lykkes med naturlig og kunstig lys. Anlegg innendørs økologiske grønnsaker og bruke standard lyspærer kan stimulere vekst, blomst og fruiting.

Instruksjoner

•Opprette voksende området. Bruk standard lamper og varme og avkjøle hvite lyspærer. Varm hvit lyspærer oppfordrer blomstrende, mens kult-hvit lyspærer oppmuntre vegetativ vekst. Bruk av både for sunne planter. Gi 20 til 40 watt lys per fot av anlegg i en innendørs hage.

•Prepare 5 - 10 gallon Potter og beholdere med avrenningshull for dyrking. Bland raskt-drenering potting jord og organiske kompost i like deler til å bygge en plante medium, og legger Organisk gjødsel eller kjøttbenmel gjennom. Følg produsenten etiketter i forhold til gjødsel beløpet. Les etikettene når du er blander jord å sørge for at bare organisk materiale er å være ansatt. Denne blandingen gir potteplanter langvarige næring og fuktighet oppbevaring, med vitaminer og mineraler for å starte deres vekst. Fyll Potter og beholdere tre fjerdedeler full av jord blanding.

•Plant liten grønnsaker og kultivarer slik salat, brokkoli, rødbeter, gulrøtter, cherrytomater, bønner og blomkål. Mindre planter gjøre bedre i Potter og innendørs voksende situasjoner enn høy, buskete planter som okra og mais.

•Plasser pottene under lysene. Fylle potten med vann å ernære planter. La lysene på i seks til åtte timer om dagen. Vanne plantene hver tre-fire dager, og bruk å sirkulere luften for vekst og pollinering.

Tips og advarsler

  • Mate grønnsaker på rekke spesifikke kalendere med gjødsel passende til forskjellige.