Hvordan å vokse & omsorg for avhengighet druer

May 13

Økende druer i en hjem hage er en givende opplevelse for mange gartnere. Frukt fersk modnet fra vintreet har en sødme ganske vanskelig å finne andre steder. Velstelte vinranker kan leve opp til 40 år eller mer, så de gjør en verdig tillegg i hjem vegetabilsk og frukt hage. Avhengighet druer er en hardfør rød seedless druetyper, tåle kaldt, vinterlig temperaturer. Ideell for voksende i USDA hardførhet soner 4 til 8, disse drue klyngene er klar for innhøsting i høst.

Instruksjoner

•Purchase tillit vinranker fra et lokalt hagearbeid senter, eller bestille dem fra en barnehage katalog. Velg planter som synes å ha sunn rotsystem og ikke er skadet.

•Prepare et sted i hagen å vokser druene. Velg et lunt område med full soleksponering, og kontroller at jorden er godt drenering og fruktbare. Legge til organisk materiale eller kompost til toppen av jorda for optimal drue vekst.

•Plant vinranker så dypt som jord merke på stammen. Plass planter 3 til 5 fot fra hverandre i rader minst 6 fot fra hverandre til tilstrekkelig vintreet vekst. Sydvendt vegger er ideelle for drue voksende siden de krever full sol og høye temperaturer eksponering å trives. Plante i tidlig om våren best resultat.

•Apply nitrogengjødsel et par uker etter planting. Legge til mulch weed undertrykkelse og til å bevare fuktighet i jorda. Unngå å bruke noen gjødsel som inneholder plantevernmidler. Nytt gjødsel hver våren før ny vekst begynner.

•Tie i hovedsak stammer som de vokser til et støtteapparat espalier, pergola eller bue støtte vinranker. Trene dem på et espalier for en iøynefallende display frukt som også gir skygge i varmen av sommeren.

•Se og godbit for sykdommer som svart råte, dunete mugg, pulveraktig mugg og leaf spot. Vanlige drue skadedyr å se etter inkluderer drue berry møll, japanske bille og drue loppe biller.

•Harvest druer etter at de har modnet på vintreet. Skins blir nesten gjennomsiktig. Jo lenger de igjen på vintreet, den søtere druer blir.

•Prune vinranker om vinteren når vinstokkene er sovende. Dette gjør vei for ny vekst året.

Tips og advarsler

  • For å bevare blomstring når høsting, unngå å berøre frukt og i stedet sever gjengen langs kort håndtaket av stammen.