Hvordan å vokse nøtter trær fra frø

October 11

Det er enklere og raskere å vokse de fleste nøtter trær fra treet grafts, men hvis du er det eventyrlystne typen, du kan vokse nesten alle typer mutter fra frø. Det hjelper hvis du er på ingen hast, fordi du venter minst fem eller seks år for engelsk valnøtter og kinesiske kastanjer og minimum 10 år for din første avling av black valnøtter eller pecans. Suksess i voksende nøtter trær fra frø avhenger ikke bare din tålmodighet, men vær og andre miljøfaktorer.

Instruksjoner

•Velg litt lubben, sunn nøtter. Fylle en plastpose med fuktig torv mose eller flere fuktig papirhåndklær og sette nøtter i sentrum av vesken.

•Seal posen sikkert og putte den i kjøleskapet i ca tre måneder. Sjekk posen og til å forsikre nøtter ikke tørke ut.

•Velg en godt drenert sted å plante nøtter. Et sted som ikke er utsatt for sterke vinder vil være best. Plante nøtter om 3-4 inches dyp og minst 10 fot fra hverandre i tidlig på våren, rundt påske.

•Se for nøtter til spirer i midten av sommeren, eller etter ca 10 til 12 uker. Holde seedlings frisk ved å gi dem rikelig med vann under tørre perioder og gjødsel i vekstsesongen.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har plass i kjøleskapet til å lagre nøtter, kan du sette dem i en kaffe kan fylt med potting jord og lagre dem på et kjølig sted som en garasje i tre måneder.