Hvordan å vokse neper for vinteren

June 8

Hvordan å vokse neper for vinteren

Neper er hardfør rot avlinger og vokser best i kjølig, fuktig vær og løs jord. Deres fleksibel vekst sesonger gjør disse grønnsaker levedyktige alternativer for vår, sommer og høst hager, der de alltid krever løs jord og nøye vedlikehold for full dekning av innhøstingen. Plante neper sommeren med endret jord, og holde dem fuktige og beskyttet for sen høst og tidlig vinter avlinger.

Instruksjoner

•Plant neper 70 til 80 dager før den første frosten i ditt område for en høst og vinter innhøsting. Plantene må vokse og modnes før bakken fryser ut tidlig på vinteren. Rave plantings over to til tre uker for en større innhøsting.

•Prepare nepe tegne inn i et område som får full til delvis eller filtrert solskinn og har raskt drenering. Beskjære vil råtne hvis det sitter i stående vann i løpet av sensommeren eller falle regn. Løsne jord til en dybde på 10 inches og innlemme 3 til 4 inches av organiske kompost for en løsere base. Neper kan ikke vokse i stramt eller fattig jord.

•Plant nepe frø 1/4 til 1/2 tommers dyp en tomme fra hverandre i rader. Tillate 12 til 18 inches mellom rader. Vann handlingen med 2 inches av vann å avgjøre jord og mulch mellom de 2 inches av organisk mulch.

•Thin til hver 4-6 inches i raden når de spire for å gi dem mer plass for voksende seedlings. Opprettholde konsekvent vanning og mulching å holde jorda fuktig og begrense ugress vekst. Fuktighet i jorda er spesielt viktig i høy varmen av sommeren.

•Harvest neper ved forfall etter første lett frost. Trekk planter opp kjølige morgenen for en søt, sprø høst. Tillater neper å forbli utenfor for lett frost sukrer kjødet- men la ikke dem for hardt frost, som dreper planter og sine røtter. Neper er best høstes ved 2 til 3 inches i størrelse.