Hvordan å vokse nelliker i Texas

November 9

Hvordan å vokse nelliker i Texas

Ofte funnet i blomsteroppsatser, langvarig oppblomstringer av carnation er tilgjengelige i en rekke farger og kan fargede etter noen design-ordningen. Nelliker også ser deilig i hagen. Plassert i blomsterbed, brukes til kanter eller plantet i beholdere, sweetly scented blomster vokser og trives under en rekke forhold. Carnation er primært en kult-været anlegg, som gjør det mer av en utfordring å vokse i sørlige klima. Texas er kjent for sin sommer varme og solskinn, men det betyr ikke at gartnere i Lone Star State ikke kan vokse nelliker. Det bare betyr at de må gjøre litt mer planlegging.

Instruksjoner

•Purchase hardfør carnation frø eller planter. Tilpasset for å vokse i varmere vær, kan hardfør varianter av nelliker plantes i USDA hardførhet soner 7, 8, 9 og 10, noe som gjør dem til et passende valg for de fleste av Texas. Som en ekstra bonus, i fravær av kalde vinterværet, kan hardfør nelliker vanligvis vokse som stauder og derfor trenger bare å være plantet en gang.

•Prepare plante området. Mens hardfør nelliker kan dyrkes i full sol, bør de i den ekstreme sørlige delen av Texas vurdere et nettsted med delvis skygge. Fjern rusk fra det valgte området og deretter snu jorda med en liten hage spade. Spre en 1 tommers laget av godt råtnet gjødsel eller fullstendig modne kompost over jorden og innlemme det i utgravde jord, blande inntil to er godt blandet. Glatt over overflaten med en hage rake.

•Scatter frø i en fin laget over planting området. Dekk frøene med ¼ tomme jord og deretter vannet grundig.

•Kontroller planting sted daglig og tilsett vann om nødvendig. Holde frø fuktig, men ikke våt, til de spire.

•Thin frøplanter, forlater 12 tommer stor avstand mellom planter. Spre et tykt lag mulch rundt bunnen av hver plante. La 2 til 3 inches av plass mellom carnation stammen og mulching materiale slik at veksten av anlegget vev og god luftsirkulasjon.

•Et nelliker to ganger i uken og legge til generelle formål gjødsel to ganger i måneden. For kontinuerlig blomstrer, fjerne brukt blomster regelmessig.