Hvordan å vokse Narcissus pærer

December 3

Hvordan å vokse Narcissus pærer

Narcissus, også kalt påskelilje eller jonquil, er en planteslekt består av 12 divisjoner som omfatter 70 arter med 25.000 kultivarer. Blomstene av planter vises i våren og har forskjellige trompet. Alle vokse fra en pære-systemet og krever lignende planting og omsorg. Pærene krever fall planting så de kan gjøre løpet av kalde lagdeling før bryte dormancy våren. Purdue University viser oktober som den beste måneden å plante Narcissus pærer.

Instruksjoner

•Arbeid jord til en dybde på 12 inches i et område med fullt sollys og godt drenering jord. Forkaste alle ugress vekst fra planting sted. Bruke 2 til 4 lbs. av generelt granulert pære gjødsel og 3 til 4 lbs. av kjøttbenmel for hver 100 kvadrat fot plass i hagen. Arbeid gjødsel og bein måltid i jorden.

•Dig et hull som er 5 til 8 inches dyp. Plasser narcissus pære med den spisse enden av pære skyward og dekket med jord. Space pærene 2-6 inches hverandre, avhengig pære. Store pærer krever mer plass enn mindre lyspærer.

•Et pærene grundig gang plantet. Holde jorda fuktig til vinteren.

•Apply 2 inches av strå og torv mose over pærene å tilby vinteren beskyttelse. Når våren kommer fjerne 1 tommers mulch dekselet for å oppmuntre pærene å bryte dormancy og begynner å vokse.