Hvordan å vokse Muscadine druer i North Carolina

July 26

Hvordan å vokse Muscadine druer i North Carolina

Muscadine druene dyrkes i USA for en rekke bruksområder fra gelé, vin og selv tabellen druer. Heldigvis er jord og klima i North Carolina allerede nesten ideell for voksende Muscadine druer. Dette betyr at alt du trenger å gjøre er finjustere din jord der du planlegger å vokse druer, og gjør deretter ditt beste for å holde North Carolina innfødt kråker fra modnet frukt.

Instruksjoner

•Velg en plass i hagen din som gir minst seks timer med sollys per dag. Området der druene skal plantes bør være godt drenert. I North Carolina fjellområdene, Muscadines kan plantes på bakken eller på andre høy bakken, men i alle regioner, unngå plante dem på steder som får myrlendte i våren og sommeren.

•Test jord med test utstyr eller ta et eksempel til lokale samarbeidsvillig forlengelse kontoret å avgjøre hva, eventuelle endringer er nødvendig å vokse din druer. Fordi Muscadine druer nyte sandstrender, godt drenert leirjord, krever North Carolina fjell område tillegg av sand eller gips. Men du kan finne at jord i den østlige delen av staten er allerede tilstrekkelig å plante Muscadines. Optimal jord pH for Muscadine druer er 5,5 til 6.5. Legg svovel for å redusere jord pH eller legge forfalt organisk materiale for å øke jord pH.

•Plant drue ranker på en metall eller wire arbor. Plassering av personlige Muscadine drue vinrankene bør være ca 10 fot fra hverandre.

•Prune druer årlig å produsere ny vekst på noe som kan bli født. Det er viktig å lære så mye du kan om beskjæring druer, på grunn av North Carolina ideelt klima. På den ene siden kan det gi eksepsjonelt god frukt. Men samtidig, vinranker vokser raskt og kan bli uhåndterlig hvis du ikke er forsiktig.

Tips og advarsler

  • Forbered bakken og plante flere vinstokker at du har nok druer for alle oppskriftene. Til vinrankene har modnet ca 10 år, bør du ikke forvente mer enn 10 til 20 lbs. av druer per vintreet, per år.