Hvordan å vokse Mugwort og spiring instruksjoner

May 26

Mugwort er en plante i slekten Artemesia. Det er en flerårig blir woody med alderen. Anlegget har ekstremt hakk blader, som er enkle og egg formet i planter. Mugwort kan bli invasiv det sprer seg med rotstokker, og selv brutt biter av anlegget kan rot og nye planter. Det er generelt en buskete, rødbrun plante som kan vokse til 5 fot høy. Bladene er hårete og har en særpreget aroma, mens blomster er knapt merkbare, og er født på lang stammer holdt over anlegget. Blomstene produsere vanskelig, lang frø som kan være levedyktig i opptil fem år. Spiring tar skremmende å bryte dormancy av frøplante fosteret.

Instruksjoner

•Harvest ditt eget frø fra ville planter. Klipp av blomstrende stilkene på senvinteren å falle, når de er tørre. Plasser stilkene i en papirpose og la den være åpen i et varmt og tørt sted. Tillate frø tørke i uka og da rister posen for å få dem til å løslate av blomsten stilkene.

•Fyll frø i en plast pose og forsegle den tett. Legg vesken i skarpere av kjøleskapet. Dette vil blokkere lyset fra frøene og hindre den fra å påvirke dormancy. La frøene i kjøleskapet i minst 63 dager å simulere vinterkulden.

•Spread potting jord i et frø flat. Dryss frø på overflaten av jord og trykk dem, kontakte medium. Dette vil etterligne naturlig innskudd av frø på jord, og komprimeringen forårsaket av vær og fuktighet. Vann jord til det er jevnt fuktig. Sett lokket på flat å bevare fuktighet.

•Sett flat på et frø varm mat, der temperaturen er minst 60-70 grader Fahrenheit å stimulere frøene i spiring. Gi belysning som lyse, men indirekte.

•Hold frø lett fuktig men ikke våt. Bruk en plante herr for å gi lys fuktighet. Fjern lokket etter at plantene spiret. Mugwort vil begynne å skjemaet rotstokker på fire uker og kan transplanteres når root-systemet er sterk.