Hvordan å vokse Mugo furu

August 18

Hvordan å vokse Mugo furu. Ringe mugo furu er en lite vedlikehold busk en overdrivelse. Det er en ikke-vedlikehold, sett det og glem-den evergreen busk. Når etablert, mugo trenger ikke mer fuktighet enn hva naturen gir sin mørkegrønne nåler er komfortabelt konsekvent gjennom hele året. Mugo er perfekt for Gartner som "lengter" for planter som gir maksimal belønning for minimal innsats.

Instruksjoner

•Determine en passende planting sted. Mugo vokser i full sol eller delvis skygge og alle jord typer inkluderer leire. Jord bør være godt drenert.

•Prepare busk for planting. Mugo pines er ofte kjøpt i 1 - 2- og 3-gallon beholdere. Balled og burlapped prøver, men transplantasjon mer vellykket. Fjern alle hyssing og wire med halvparten av burlap dekker roten ballen. Hvis planting er forsinket, gi busk med litt vann. Gjør ikke over vann.

•Dig plante hullet. Forberede hull 2 til 3 ganger bredden av beholderen og like så dypt. Kronen av furu skal nivå med omkringliggende bakken plantet.

•Plant busk. Plasser busk i planting hullet og legge til en liten del av den opprinnelige jorden å stabilisere det. Fyll hullet helt med vann og la busk og omkringliggende jord å absorbere. Etterfylle de resterende jord og vann igjen dypt. Vann nye transplants ukentlig for å oppmuntre rot etablering og hvis plantet i høsten, for å forhindre winterkill.

•Mulch området. Påfør et 2 til 4 tommers lag mulch rundt foten av mugo furu og over hele planting området. "Dressing" område hjelper å forhindre ugress og beholde fuktighet i jorda. Det gir også hagen et attraktivt ferdig utseende.

Tips og advarsler

  • Mugo furu er vellykket dyrket i hardførhet soner 3 til 7.
  • Mugo pines kjøpes vanligvis når de er liten og lett å håndtere. Vær forsiktig når du velger en plante nettsted. Mugos er veldig treg dyrkere kan men avhengig av sorten, nå en høyde på 20 fot og spre 25 fot. Sjekk barnehager og hagesenter for tilgjengelige varianter.
  • Mugo furu er også kjent som "pinus mugo" på Latin.