Hvordan å vokse misteltein innendørs

May 4

Hvordan å vokse misteltein innendørs

Misteltein er en parasittisk plante som sender røtter i Barken av verten treet. Fugler, vanligvis mistle trost, spise bær og flytte frø fra tre til tre. Misteltein foretrekker å vokse på epletrær, men vil også vokse på innendørs poplene eller lime trær. Misteltein vokser best i full sol, i en høyere kjeltring av en gren hvor det er god luftsirkulasjon. Når du velger en innendørs treet som vert, plukke en som er godt etablert og mer enn 10 år.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren bær for overføring fra en overordnet misteltein plante som har egenskaper du ønsker. Dette gjør i mars eller April.

•Gå innendørs verten treet til et solfylt vindu. Velg en kvist minst 4 inches i diameter.

•Squeeze ut innholdet av bær på overflaten av grenen, nær crook der grenen møter bagasjerommet. Knytte et stykke streng rundt grenen slik at du vet hvilken har frø.

•Gjenta prosessen med 15 til 20 frø, som misteltein frø har en lav spiring. Space frø innholdet seks inches hverandre, hvis du er voksende dem på samme forgrening.

•Et verten treet godt i beholderen, og lar treet i vinduet mest solrike du har. Misteltein vil spire og opprette en ny, liten plante ved neste februar.