Hvordan å vokse Ming Aralia med kunstig lys

September 20

Ming aralia (Polyscias fruticosa) er en tropisk plante som vokser utendørs varmt og subtropisk tropiske klimaer. I USA er det vanligvis dyrket som en houseplant. Populært i bonsai hagearbeid, ming aralia har buskete vekst vane med fine løv. Selv om den gjør best når dyrket i 3 fot en sørvendte, gjør ming aralia godt under kunstig lys, ofte sett blomstrende lyse kontor. Planter, for å drive fotosyntese, modne og utvikle tilstrekkelig blader, krever både rødt og blått lys, ifølge eksperter med Agricultural og Rural Development Department i Alberta, Canada.

Instruksjoner

•Plasser et hvitt ark under ming aralia potten å reflektere lyset tilbake på den.

•Bruk en kombinasjon av varme og kalde hvite lysrør. Dette gir riktig mengde rødt og blått lys som ming aralia krever, ifølge ekspertene på University of Florida.

•Plasser lysene 12 til 14 inches over ming aralia.

• Kjør lys for 14 å 18 timer i døgnet. Hvis den ming aralia begynner å strekke ut, eller bli spindly, øke hvor mye tid det bruker under lysene av en til to timer. Hvis blader curl eller ta på en svidd utseende, enten flytte lysene 2 inches høyere, eller redusere tiden la du dem på av en til to timer.

•Et ming aralia når den øverste halvdelen av jorden er tørr. Overwatering forårsaker rot råtne.

•Fertilize ming aralia en gang i måneden med gjødsel høy i nitrogen. Det første tallet i gjødsel analyse, som 17-4-17, representerer nitrogen. Kontroller at gjødsel er vannløselige og bruke den, hastigheten på etiketten, våt jord.