Hvordan å vokse meksikanske Petunias

April 22

Den meksikanske petunia er en ideell blomst for begynnelsen gartner å arbeide med. Det er lett å vokse, og belønninger dyrkere med vakkert farget blomster for relativt lite arbeid. Disse plantene er hardfør, generelt pest - og sykdomsfri, og bloom selv under de hotteste. Siden de er billig og lett tilgjengelig, kan du vurdere å vokse noen av dine egne.

Instruksjoner

•Grow din petunias ved å dele roten ballen på en eksisterende anlegg, eller tar borekaks fra en. Dele roten ballen ved forsiktig arbeider fingrene til roten ballen av anlegget og deretter arbeide fingrene rundt for å løsne røttene fra hverandre. Dette er svært lik elte deigen når brød. Planter vil rot enkelt ved hjelp av disse metodene. Alternativt kjøpe meksikanske petunias på nesten alle hagen butikken.

•Plant avdelinger eller stiklinger i et fuktig, fruktbare jordbunnen i et område som får alt fra full sollys delvis skygge. Anlegget i petunia er så de 2-3 inches av det begravd under jorden. Din petunias har mer blomstrer i et solrikt område og færre i skyggefulle steder.

•Et din petunias etter hvor mye spredning du ønsker dem til å gjøre. Massevis av fuktighet, som vann hver dag, kan føre til aggressiv spre. Planter kan håndtere tørre perioder, og de er et godt valg for de som er xeriscaping. Det fungerer ofte bra til vann bare én eller to ganger i uken, eller når du oppdager at jorden har blitt veldig tørr.

•Skjære tilbake stilkene rett under blomsten etter hver av blomster har visnet, og du vil oppmuntre flere blomster.

•Overvåk og kontrollere spredningen av blomster til din smak, som den opprinnelige stammen av planter vil vokse i en koloni. Cut tilbake eller beskjæring plantene ofte vil holde dem under kontroll, og begrense mengden av fuktighet som de får vil hjelpe i denne forbindelse også.