Hvordan å vokse meksikanske Petunia frø

February 6

Den meksikanske petunia, flerårig treet som vokser opp til 3 fot høy, er innfødt til Mexico og deler av Florida. Meksikanske petunias som bare varme klima. Om de er motstandsdyktig mot både tørke og våt vær, vokser disse blomstene best i solen del skyggen og fuktig jord. Den beste tiden å plante dem er tidlig på våren. De vokser skinnende, teardrop-formede blader og stiv stammer. Gjennom hele vekstsesongen blomstrer de med trompet-formet blomster i en rekke hvite, pinks og blues, som dverg versjoner av meksikanske petunia, hvilken form grupperer ca 8 til 12 inches i høyden.

Instruksjoner

•Velg en godt drenert område med mye sol å plante seedlings. Fjern alle ugress fra området og løsne jorden med en hånd rake. Legg til kompost eller gjødsel til jord og bland det med hånden rake.

•Dig hull ca 3 inches dyp og fjern første frøplante fra skuffen. Gre roten ballen litt med fingrene og sett den i hullet. Dekk med jord til røttene er dekket, men stammen er utsatt.

•Et petunias sjenerøst rundt røttene. Pass på at du ikke får noen vann på blader, som sollys vil reflektere over dråper og brenne anlegget.

Tips og advarsler

  • Hvis du bor i et område med ekstrem sesongmessige været endringer, plante de meksikanske petunias i terrakotta Potter og bringe seg innenfor for høsten og vinteren.